Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
6.445 Ft (5.075 Ft + ÁFA)
Menny.:zsák

Baumit Starcontact White ragasztótapasz - 25kg

Ár:
6.445 Ft (5.075 Ft + ÁFA)
Menny.:zsák
Elérhetőség: Külső raktárról elérhető
Cikkszám: BAU00565
Gyártó cikkszám: 156155
Kiváló minőségű, cementbázisú, fehér színű, por alakú ragasztótapasz grafitos, polisztirol és ásványi homlokzati lemezek ragasztásához és tapaszolásához valamint üvegszövet beágyazásához.
Egységár: 257,80 Ft/kg
Gyártó: Baumit
Várható szállítás: 2024. június 05.

Leírás és Paraméterek

Gyárilag előkevert, por alakú ásványi kész száraz ragasztó és ágyazóhabarcs (tapasz) időtakarékos Baumit EPS és ásványi homlokzati hőszigetelő rendszerek készítéséhez. Ragasztó és üvegszövet-ágyazó habarcs kül- és beltérben vízfelvétel gátló tulajdonsággal, jól bedolgozható. A Baumit EPS és ásványi homlokzati hőszigetelő lemezek (Baumit ProTherm, StarTherm) és Baumit XPS lábazati lemezek ragasztásához és üvegszövet-ágyazásához, valamint teherbíró vakolatok és betonfelületek tapaszolásához.

Keverés:

A porragasztót tiszta vízbe szórjuk és lassú járású keverővel kb. 5 percen át keverjük, hagyjuk pihenni, aztán még egyszer keverjük át! Feldolgozási idő kb. 1,5 óra. A készre kevert habarcsot nem szabad víz ismételt hozzáadásával újrakeverni! Más anyag nem adható hozzá (pl. fagyásgátló, kötésgyorsító).

Ragasztás:

A ragasztó felhordása minden esetben pont-perem módszerrel vagy teljes felületű ragasztással történjen. A ragasztási felület legalább 40 %-os legyen. 

Dűbelezés:

A hőszigetelő lemezek felragasztása és a ragasztó kikeményedése után (24 óra elteltével; az alapfelülettől és az időjárástól függően) a dűbelezés elvégezhető. A felületerősítő kéreg felhordása előtt a dűbelfejeket ragasztótapasszal áthúzni.

Csomagolás 25 kg zsák
Csomagolás mennyisége raklapon 48
Vízpáraáteresztő képesség (µ) kb. 18
Anyagszükséglet kb. 4,5 - 5,5 kg/m² ragasztáshoz
Vízszükséglet kb. 5,5 - 6,5 l/zsák
Hővezetési tényező 0,8 W/mK
Szemcseméret max. 0,6 mm
Anyagszükséglet kb. 4,5 - 5,5 kg/m² tapaszoláshoz
Kiszerelés 48 zsák/raklap = 1200 kg

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!