Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajánlatkérés, információkérés

A webáruházunkban található termékeken kívül a Pécsett két helyszínen megtalálható Huf-Bau Téglacentrumnál az alaptól a kulcsra kész állapotig minden szükséges építőanyagot meg tudsz vásárolni.

Felkészült kollégáink szaktanácsadással, anyagszükséglet-számítással és építőanyag technikai- és technológiai tanácsadással segítenek megtalálni a legjobb megoldást.

A megrendelt építőanyagot saját járműparkunkkal (kisteherautókkal és darus teherautókkal) igény esetén ki is szállítjuk.

Töltsd ki az űrlapot és kérj egyedi ajánlatot!

Falazóanyag, cserép, nyílászáró, betonvas, acélháló, fémtető és homlokzatburkolatok, ömlesztett trmékek (homok, sóder, zúzott kő), szerszámok, csavarok, ipari és barkácsgépek, kémény, tetőablak, napkollektor, ereszcsatorna, homlokzati és vakolóanyagok, hőszigetelő rendszerek, hőszigetelés, ragasztástechnika, szárazépítés, gipszkarton, térburkolás, térkő, vízelvezetés folyóka, fa és műanyag nyílászárók, üvegtégla, laminált padló, csempék, járólapok, szaniterek, kádak, zuhanyzók, fürdőszoba kiegészítők - minden amire szükséged lehet az alaptól a kulcsra kész állapotig.

Keresés