Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért a Huf-Bau?

A Huf-Bau Téglacentrum a Huf-Bau franchise hálózat tagja és kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy a hálózat a jövőben is Magyarország meghatározó, legnagyobb múltra visszatekintő építőanyag-kereskedelmi társulása legyen. Széles beszállítói háttérnek köszönhetően egyedülálló termék-szortimenttel és a hozzájuk kapcsolódó, átfogó szolgáltatási körrel várja a Huf-Bau Téglacentrum ügyfeleit.

Elsődleges célunk, hogy vásárlóink az építkezés folyamatában ne csak egy kereskedőt, hanem olyan együttműködő partnert lássanak bennünk, akikkel egy „közös” otthon megteremtése a cél.

Legyen szó egyéni vásárlókról vagy kivitelezőkről, a Huf-Bau Téglacentrum pécsi építőpontjai az Ön rendelkezésére állnak, ahol szaktanácsadóink garantálják a kiváló minőséget, a korrekt árakat, a segítőkész kiszolgálást és a magas színvonalú szolgáltatásokat.

Vevőszolgálatunk termékismertetőkkel, felhasználási javaslatokkal várja, kollégáink elvégzik az anyagszükséglet számításokat és segítenek az adott feladathoz legmegfelelőbb kivitelező megtalálásában.

Már csak néhány kattintásnyira van álmai otthonától…

Köszönjük, hogy időt szakít honlapunk megtekintésére, biztosíthatjuk arról, hogy ez az idő megtérül majd építési elképzeléseinek megvalósulásakor. Szívesen látjuk Önt valamennyi építőpontunkon!

Szolgáltatásaink

Az Ön igénye alapján, személyes kapcsolattartó fogja (egy kézben) össze az építőanyagainak a beszerzését. 

3D látványterven mutatjuk meg Neked, hogy a megálmodott fürdőszoba milyen lesz a kivitelezés után. Így Ön biztos lehet abban, hogy amit választott csempét, kádat, mosdót, az harmonikusan szolgálja az igényeit.

Térkő, pihenőkert, szalonnasütő, stb. bemutatókertünkben könnyebben választhatsz ideális színeket, formákat, mintákat amelyek egyedivé varázsolják a lakókörnyezetüket. 

Nyílászárók helyszíni felmérése és beépítése.

Legyen szó külső vagy belső terek, felületek színeiről. Ön közel 500.000 színárnyalatból választhatsz.

 

Saját gépjárműveinkkel pontosan és precízen a helyszínre szállítjuk Neked a megvásárolt anyagokat. Igény szerint hatékony eszközeinkkel rakodjuk. Kérd egyedi, kedvező árainkat! 

A megvásárolt anyagokat, termékeket díjtalanul tároljuk.

Bankkártyás fizetés üzleteinkben.

Angol, német nyelvű ügyintézés

Árucsere és visszavétel

Vázolja fel, mondja el mit szeretne építeni, felújítani, mi pedig pontosan kiszámoljuk az anyagszükségletet. Több lehetőséget is megmutatunk, hogy Ön a leginkább optimális megoldás mellett tudjon dönteni!

Szakértő értékesítőink ingyenes, egyedi szaktanácsadást biztosítanak Önnek és kivitelezőjének. Így a legoptimálisabb építőanyagokat tudja kiválasztani.

 

 

Keresés