Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kül- és beltéri nyílászárók

Homlokzati és beltéri nyílászárók

Ablakok, ajtók, tetőtéri ablakok, árnyékolástechnikai eszközök, kiegészítők

A pécsi Bacsó Béla utcában található nyílászáró-centrumunk lefedi a belső és a homlokzati nyílászárók teljes termékskáláját. Felkészült szakértőink teljeskörű szaktanácsadással és árajánlat-készítéssel segítenek a megfelelő megoldás kiválasztásában. Cégünk igény esetén saját gépjárműparkjával vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását, emellett szükség esetén biztosítani tudjuk a kívánt megoldás teljeskörű, bontást és beépítést egyaránt megvalósító kivitelezését

Nyílászárók Pécs - Homlokzati, beltéri, kültéri nyílászáró - Fa, műanyag ajtó, ablak, bejárati ajtó

Homlokzati nyílászárók

Cégünk a prémium kategóriás GEALAN márkájú műanyag külső nyílászárókat forgalmazza - ezen belül is a GEALAN 8000 és a GEALAN 9000 profilokat, melyek német alapanyagból, Magyarországon készülnek. Az általunk forgalmazott nyílászárók ideálisak régi családiházak felújításához, de emellett tökéletesen megfelelnek a  mai legmodernebb passzív házak szigorú előírásainak is. Nyílászáróink fóliázott kivitelben is készülnek, így a fehéren kívül a színskála minden színében elő tudjuk állítani a kívánt terméket.

Segítünk megtalálni az ideális árnyékolástechnikai megoldást, emellett szúnyoghálók, zsaluziák, párkányok, könyöklők is megtalálhatóak kínálatunkban.

Beltéri nyílászárók

A Pécs belvárosának közelében lévő építőpontunkon tanácsadóink segítenek megtalálni a megfelelő belső nyílászárót. Széles termékszortimentünk biztosítja a standard és az egyedi igényeknek megfelelő minőségi ajtókat is.

Kínálatunkban lemezelt ajtók, fenyő (fa) ajtók, dekor- és CPL fóliás, illetve festett ajtók is megtalálhatóak, a RAL színskála minden árnyalatában, szabvány és egyedi méretben 6cm-től 60cm-es utólag szerelhető tokkal.

Tetőtéri ablakok és kiegészítők

Kínálatukban megtalálhatók nagy választékban tetőablakok és tetőtéri ablakok és a hozzájuk tartozó árnyékolók, kiegészítők. A FAKRO, Roto és VELUX márkák kínálatából szakértőink segítenek megtalálni az elképzeléseidhez legjobban illeszkedő megoldást.

Kapcsolat - nyílászáró szaktanácsadás, ajánlatkérés

Keress fel minket személyesen építőpontunkon (Pécs, Bacsó Béla utca 4.), kérj árajánlatot az ajánlatkérő oldal használatával vagy fordulj bizalommal értékesítő kollégáinkhoz

Rada Valéria

Rada Valéria

nyílászáró értékesítő

Várkonyi Endre

Várkonyi Endre

nyílászáró értékesítő

Keresés