Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új termékek a Baumit aljzatképzési és hidegburkolási kínálatában

Új termékek a Baumit aljzatképzési és hidegburkolási kínálatában A kül- és beltéri munkák esetén alkalmazható Baumacol termékcsalád minden vonatkozásban megfelel az építészetben és a felújítások során támasztott magas szakmai követelményeknek.

 

 

Baumit Baumacol FlexUni Gel

Rugalmas, képlékenyen bedolgozható, stabil, víz- és fagyálló, hidraulikusan kötő, műgyantával módosított csemperagasztó, fokozott stabilitással és hosszabb nyitott idővel. Kerámia fal- és padlólap, beleértve a nagyobb méretű mozaik, finom kőburkolólapok és természetes kő burkolására kül- és beltérben.

Rendkívüli megmunkálhatóság, homogén és gyors száradás, takarékos feldolgozás, változó konzisztencia és extra lecsúszásmentesség jellemzi.

Nagyméretű burkolólapokhoz ajánlott, hígabb konzisztenciával teljes felületű ragasztáshoz is.

Rétegvastagság: 2–15 mm.

 

Innovatív géltechnológia

Változtatható konzisztencia

Könnyű és gyors feldolgozás

 

 
 

 

Baumit Baumacol FlexTreme

Különböző formátumú kerámia fal- és padlólapok, mozaikok, finom kőburkolólapok és természetes kő burkolására beltéren és kültéren. Különösen a nagy méretű, nagyon alacsony vízfelvételű burkolólapokhoz, valamint fokozott hő- és statikus terhelések esetén ajánlott - kültérben és homlokzatokon is.

   

 

Rendkívül rugalmas (S2)

Extrém igénybevételek esetén is ajánlott

Bármilyen anyagú burkolólaphoz, nagy lapméret eset

 

 

 

Baumit Baumacol XL Fuge

Nagy teljesítményű, rugalmas, cementkötésű fugázóanyag. Alkalmas kerámialapok, természetes kövek és beton térkövek fugázására 3-15 mm fugaszélességig. Különösen teraszok és erkélyek területére, a sókivirágzás kockázatának csökkentése miatt. Alkalmas padlófűtési rendszerekhez is.

 

3–15 mm fugákhoz

Kültéri és természetes kövekhez

Sókivirágzás kockázatának csökkentése trassz tartalommal

 

 

 

 

 

Baumit Nivello 50

Gyárilag előkevert, emissziószegény, cementkötésű önterülő aljzatkiegyenlítő habarcs. Bel- és kültéri használatra, egyenletes aljzatburkolatok készítéséhez, különféle padlóburkolatok lerakása előtt. Alkalmas padlófűtéshez. Rétegvastagság: 2-50 mm.

 

 

Nagy rétegvastagság

Nedvességre nem érzékeny

Kül- és beltérben alkalmazható

 

 

 

 

Szaktanácsadóink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást. A megrendelt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk! Kérd ajánlatunkat!

Szaktanácsadásért, anyagszükséglet-számításért, árajánlatért, további információért fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken vagy kérj online ajánlatot a lenti gombra kattintva!

AJÁNLATKÉRÉS, INFORMÁCIÓKÉRÉS »

Mobil: +36-30-3776-775 
Telefon: +36-72-210-987 
E-mail: web@teglacentrum.hu

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: burkolás

Keresés