Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Terrán Synus cserép akció 2024.06.15-től

Terrán Synus tetőcserép, különböző színekben, most akár 30%-os kedvezménnyel!

2024. június 15. és 2024. július 31 között a Terrán Synus ColorSystem vagy Elegant felületkezeléssel ellátott tetőcserepeihez komoly kedvezménnyel lehet hozzájutni! 

Az akcióban való vásárlás esetén a gyártó könnyebbséget is biztosít, hiszen a termékek leszállításának határidejét akár év végéig, egészen pontosan 2024. december 12-ig kérhetjük, egyedi igény szerint.

Mit is jelent a felületkezelés, mi az hogy Elegant, mi az hogy ColorSystem? Az alkalmazott négy felületkezelési típus összetettségében és minőségében különbözik egymástól, eltérő mértékben garantálják betoncserepek szín- és kopásállóságát. A piaci igényeknek, valamint a kor magas minőségi elvárásainak innovatív felületkezelési technikákkal, továbbá új árnyalatokkal kívának a gyártók folyamatosan megfelelni.  

Az ELEGANT családba tartozó termékek a Terrán legújabb felületkezelési eljárásának köszönhetően a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló. Selyemfényű megjelenése pedig egyedi, igazán elegáns külsőt kölcsönöz a tetőnek.

A Terrán ColorSystem technológia, a fejlődéssel együtt az iparág is további előnyökkel bíró anyagokat használ fel. A ColorSystem színvédelem elsősorban a színek tónusát, a cserepek árnyalatának újszerű állapotát hivatott megőrizni. Emellett az így kezelt termék sokkal jobb védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben.

Az akció keretében a Terrán Synus ColorSystem felületkezelésű tetőcserepek bruttó 505 Ft/db helyett bruttó 339 Ft/db áron kaphatóak!

A Terrán Synus Elegant felületkezelésű termékek pedig bruttó 590 Ft/db helyett bruttó 393 Ft/db áron elérhetőek. 

A feltüntetett kedvezményes ár minimum 4 teljes raklap, azaz 960 db termék egyidejű, egy magyarországi szállítási címre történő megrendelése esetén érvényes. 

Amennyiben kérdése van termékkel vagy akár az akcióval kapcsolatban, keresse szakértő kollégáinkat bizalommal.

 

Fuchs Ferenc

Fuchs Ferenc

projektmenedzser

Gám Attila

Gám Attila

mérnök szaktanácsadó

Sólyomvári Tivadar

Sólyomvári Tivadar

értékesítő

 

Az akció további részleteivel kapcsolatban a gyártó oldalán olvashatnak, az alábbi linkre kattintva:

Részletek