Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Schiedel Kingfire

Schiedel Kingfire

A Schiedel beépített kandallórendszer családja 

 

A kandalló és a kémény egy igazi rendszermegoldást kíván

 

 

Helytakarékos megoldás
A Schiedel KINGFIRE egyik különlegessége abban rejlik, hogy a fatüzelésű kandalló közvetlenül egy hozzá méretezett kéménnyel folytatódik, így nincs szükség további hely elvételére az értékes térből.

 

 

 

 

 

Égéshez szükséges levegő biztosítása
Az új építésű, szinte teljesen leszigetelt épületekben zárt égésterű tüzelőberendezésekre van szükség, melyek az égéshez szükséges levegőt az épületen kívülről nyerik.
A KINGFIRE kandallórendszer a legszigorúbb környezetvédelmi- és biztonsági előírásoknak is megfelel. Az égési levegő a Schiedel ABSOLUT kémény Termo légkürtőjén keresztül a szabadból érkezik.

 

 

 

 

Négyféle alapmodell - számtalan egyedi befejezés
A KINGFIRE rendszerek további nagy előnye, hogy a külső burkolat az egyedi igényeknek megfelelően alakítható. Lehet szó akár kerámia vagy kőburkolatról, mint pl. a gránit, márvány vagy egyszerű fehér vakolat, a sokféle megjelenésnek nincs határa. Minden elkészült kandalló végül egyedi lesz. 

 

 

Prospektus letöltése

 

Szaktanácsadóink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást. A megrendelt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk! Kérd ajánlatunkat!

Szaktanácsadásért, anyagszükséglet-számításért, árajánlatért, további információért fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken vagy kérj online ajánlatot a lenti gombra kattintva!

Mobil: +36-30-3776-775 
Telefon: +36-72-210-987 
E-mail: web@teglacentrum.hu

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kémény

Keresés