Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
8.415 Ft (6.626 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Termék címkék: Kőzetgyapot, Rockwool, szigetelés

ROCKWOOL Multirock hőszigetelő lemez - 75 mm

Ár:
8.415 Ft (6.626 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Cikkszám: ROK00318

ROCKWOOL Multirock hőszigetelő lemez - 75 mm-es méretben.

Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.683,00 Ft/négyzetméter
Gyártó: Rockwool
Várható szállítás: 2022. december 07.

Leírás és Paraméterek

A ROCKWOOL Multirock lemezek kedvezően alkalmazhatók gipszkarton válaszfal rendszerekben, homlokzati falak belső felén, borított gerendafödémek gerendák közötti légterében, könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban, zárt álmennyezetek fölött hő-, hang- és megelőző tűzvédelmi szigetelésként. Elsősorban olyan szerkezetekben történő felhasználása ajánlott, ahol mechanikai igénybevétel nincs, illetve áramló levegő nem éri.

Energiahatékonyság:

Az Európában elfogyasztott energia 41%-át az épületek energiaigénye teszi ki. Az épületek energiaigényének döntő része a (téli) fűtésből és a (nyári) hűtésből adódik, nem pedig az elektromos áram felhasználásából, mint ahogyan azt sokan gondolják.

Kitűnő hangszigetelés:

Nemcsak a fűtött levegő és a tűz az, ami nem juthat át a kőzetgyapoton. A ROCKWOOL kőzetgyapot termékek az egyik leghatékonyabb hangszigetelő anyagok, amelyeket az épületekben használnak.

Tűzvédelem:

Egyszerűen fogalmazva: A kőzetgyapot nem ég. A ROCKWOOL termékek neméghetőségükből fakadóan gátolják a tűzterjedést, egy esetleges tűzeset során égve nem csepegnek, és nem fejlesztenek mérgező gázokat sem.

Fenntartható megoldás:

ROCKWOOL kőzetgyapottal szigetelni maga a fenntarthatóság. Termékeink nemcsak az épületek energiahatékony, azaz a fenntartható fejlődést segítő működéséhez járulnak hozzá, hanem maguk is fenntarthatóságot jelképező nyersanyagból, fenntartható gyártási módszerekkel készülnek.

Termék típusa hőszigetelés
Méretek (Sz. H. M) mm 625 x 1000 x 75
Kiszerelés 4.8 m2 / csomag
Raklap kiszerelés 48 m2/raklap
Tűzvédelmi osztály A1
Termékjelölés MW-EN-13162-T3-WS-WL(P)-AF6-MU1
CE tanúsítvány száma 1415-CPR-9-(C-7/2010)

Hasonló termékek