Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Őrizzük együtt az otthon melegét! Megoldás a növekvő rezsi árakkal szemben!

Őrizzük együtt az otthon melegét! Megoldás a növekvő rezsi árakkal szemben!

Ismét újabb, eddig nem ismert fogalmat kell megtanulnunk rezsi számláinkkal kapcsolatban, ami a lakossági piaci ár.

Milyen lehetősége van annak, aki nem szeretné túllépni az átlag energiafogyasztás felső határát?

Érdemes átgondolni, hogy aktív vagy passzív módon szeretnénk a rezsiköltségeinket csökkenteni. Aktív mód alatt a megújuló energiát termelő gépészeti berendezések használatát kell érteni, s az ilyen aktív rendszerek kiépítésénél a tervezés és engedélyeztetés, valamint az időszakos karbantartás időbeli és pénzügyi ráfordításával is számolnunk kell.

Passzív módon történő energia megtakarítást a kimagaslóan energia hatékony hőszigetelő termékekkel lehet biztosítani, amelyek a beépítést követően már nem igényelnek további rendszeres karbantartást, továbbá az épület teljes életciklusán keresztül végzik ezt a feladatukat változatan hatékonysággal.

Miért az InnoPan PIR?

Az InnoPan csapatának az energiahatékony épületszigetelések gyártása és forgalmazása volt eddig is a zászlós hajója (egyéb gépészeti PIR termékek gyártása mellett), amelyek az épület minden szerkezeti elemeire elérhetők.

InnoPan PIR hőszigetelő rendszer

2022 tavaszán piaci bevezetésre került a homlokzati szigetelések új generációja az MF/therm Front E PIR hőszigetelésünk, amelyre 5 év rendszer garanciát is vállalunk*.

Mit jelent ez számokban:

Homlokzati MF/therm PIR hőszigetelő lemez: λD = 0,024W/mK.
Összehasonlítva más szigetelőanyagokkal ez azt jelenti, hogy a PIR

az eps-nél 37%-kal,
a grafitnál 23%-kal,
az ásványi szigetelőknél pedig 32%-kal jobban szigetel azonos szigetelési vastagság esetén!

 

**

 

Milyen szerkezeti elemeknél lehet még fokozott energiamegtakarítást elérni PIR termékeinkkel?

Elsősorban olyan hűlő felületeken, amelyek az épület határoló szerkezeteinek nagyobb m2 mennyiségét jelentik. Ilyenek például a beépített tetőterek, padlásfödémek és lapostetők, amelyeknél egy jól megválasztott hőszigeteléssel nem csak a fűtési energiafelhasználás csökkenthető, hanem a nyári felmelegedés okozta szerkezet-átmelegedés is nagymértékben csökkenthető.

 

 

Pénztárcánkat a klíma berendezések üzemeltetése és karbantartási költségei is tovább terhelik.

Egy jól kivitelezett és a kor kihívásainak megfelelő InnoPan PIR hőszigetelés választásával a jövőben ránk váró esetleges további energiaár változásokra tudunk megoldást kínálni, mivel az el nem fogyasztott energia tud igazán olcsó lenni és az ezzel együtt járó ökológiai lábnyomunk csökkentéshez is hozzájárul.

* MAPEI Kft által gyártott és közösen bevizsgált rendszer elemekkel történő beépítés esetén.** Falazat U értékének meghatározásánál a belő és külső oldali alap vakolta nem került számításra.

 

 

Szaktanácsadóink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást. A megrendelt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk! Kérd ajánlatunkat!

Szaktanácsadásért, anyagszükséglet-számításért, árajánlatért, további információért fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken vagy kérj online ajánlatot a lenti gombra kattintva!

AJÁNLATKÉRÉS, INFORMÁCIÓKÉRÉS »

Mobil: +36-30-3776-775 
Telefon: +36-72-210-987 
E-mail: web@teglacentrum.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hőszigetelés