Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Megjelent a Cemix új csemperagasztója a FLEX G

Megjelent a Cemix új csemperagasztója a FLEX G

A Flex G emelt minőségű (C2TE) rugalmas csemperagasztó.

A piaci igények változása miatt a hidegburkolási termékekkel szemben támasztott igények összetettebbekké váltak. A burkolólap anyagán és méretén túlmenően a várható igénybevételek (elsősorban a padló és falfűtés) hatásai felértékelődtek. A kritériumrendszer teljesítésére új csemperagasztó termék bevezetése indokolt, amelynek összetétele a várható igénybevételekre lett optimalizálva úgy, hogy megtartotta elődje termékskálán belül és árkategória szerint elfoglalt helyét.

 

 

A Flex G emelt minőségű (C2TE) rugalmas csemperagasztó. Optimalizált összetételének köszönhetően változatos burkolólap típushoz és nagy igénybevétel esetén is alkalmazható. Tapadószilárdsága magas, ezért ideális kis és közepes méretű (30 x 30 cm) gres burkolólapok ragasztásához is. Flexibilis tulajdonsága alkalmassá teszi akár padló- vagy falfűtéses alapfelület, illetve nagyobb igénybevételű padlók burkolására is. Felhasználható beltérben és fedett kültéren is, ahol jelentős hőmérséklet ingadozás nem lép fel.

A Flex G fontosabb adatai:

  • Cikkszám K00617451
  • Kiszerelés 25 kg
  • Nettó listaár 110 Ft/Kg


 

 

Forrás: Cemix

 

Szaktanácsadóink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást. A megrendelt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk! Kérd ajánlatunkat!

Szaktanácsadásért, anyagszükséglet-számításért, árajánlatért, további információért fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken vagy kérj online ajánlatot a lenti gombra kattintva!

AJÁNLATKÉRÉS, INFORMÁCIÓKÉRÉS »

Mobil: +36-30-3776-775 
Telefon: +36-72-210-987 
E-mail: web@teglacentrum.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: csempe

Keresés