Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Az InnoPan PIR, mint az egészséges lakótér egyik fontos eleme

Az InnoPan PIR, mint az egészséges lakótér egyik fontos eleme

Jelen cikkünk egy cégen belüli kötetlen beszélgetéskor fogalmazódott meg, mivel az InnoPan csapatának döntő többsége családos vagy családalapítás előtt álló fiatal kolléga, akik számára az egészség és az egészséges életmód a gyártott és forgalmazott PIR termékeinkben is megmutatkozik minden nap.

Mindenki számára ismert egy ingatlanba történő belépéskor az első érzés, amely meghatározza a bent eltöltött idő mennyiségét és minőségét. A penészes és nyirkos levegő senki számára sem hívogató. Ez a hibásan vagy nem a szerkezethez legmegfelelőbb megválasztott szigetelőanyag miatt alakulhat ki.

 

PIR szigetelésünk penészedés és gombásodás-mentes, zártcellás habszerkezete miatt, a fenti rossz életminőséget előidéző probléma megelőzhető vagy megléte esetén, felújításkor orvosolható. A PIR szigetelésben nem alakulhat ki harmatpont, amely hozzájárul a téli melegebb és nyári hűvösebb lakóterekhez.

A penész spórákon keresztül terjed, ezek a spórák számukra nem megfelelő körülmények között is képesek túlélni, kivárni a megtelepedésre alkalmas időpontot. A penész nedves és magas páratartalmú helyeken jelenik meg a téli hónapokban. Amennyiben a spórák megfelelő “táptalajt” találnak maguknak, ott megtelepednek és elszaporodnak. Zöldes, feketés, kékes vagy szürkés foltokban jelennek meg, amely nem csak esztétikailag jelent problémát, hanem a bent tartózkodók egészségére is veszélyt jelent.

A penészes környezet számos egészségügyi kockázatot hordoz magában, mely különösen a légzőszervi panaszoktól szenvedőknek lehet veszélyes is. A legyengült immunrendszerűeknél a penész fokozhatja a már meglévő betegségek tüneteit, de ha sokáig penészes környezetben vannak, akkor újabb betegségeket is okozhat. Különösen az asztmások vannak veszélyben.

A PIR szigeteléseket egyre gyakrabban használják tetőterek szarufa fölötti, közötti és utólagos alatti szigetelésére. Itt találhatók általában a háló, gyerek és vendégszobák.

Ezt az anyagot eddig elsősorban a vékonyabb hőszigetelő vastagsággal járó magas hőszigetelő képessége miatt választották. Azok számára, akik nem csupán a rezsi költségek elleni harc miatt választják a PIR szigetelést, hanem a családjuk és saját maguk egészségének megóvása érdekében is, jó hírt jelenthet, hogy az eddigi felhasználások köre bővült az új homlokzati termékkel, amely már rendszer tanúsítással is beépíthető.

Ezáltal mostanra már az ingatlanunk minden szerkezeti elemére van magas hatásfokú hőszigetelő az InnoPan PIR termékeinek kínálatában.

Keresd étékesítési képviselő kollégáinkat a Számodra legideálisabb PIR hőszigetelő termékünk kiválasztásával kapcsolatban!

 

 

Szaktanácsadóink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást. A megrendelt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk! Kérd ajánlatunkat!

Szaktanácsadásért, anyagszükséglet-számításért, árajánlatért, további információért fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken vagy kérj online ajánlatot a lenti gombra kattintva!

AJÁNLATKÉRÉS, INFORMÁCIÓKÉRÉS »

Mobil: +36-30-3776-775 
Telefon: +36-72-210-987 
E-mail: web@teglacentrum.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hőszigetelés szigetelés