Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FERROKÉMIA Aeropur koromtalanító 1kg

Ár:
883 Ft (695 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 1054080
Cikkszám: FRK00001

Az AEROPUR koromtalanító kályha, kandalló, kazán tűzterének és füstcsövének koromtalanításához, a nedves tűzifa okozta kátrányos lerakódás eltávolítására. Kis adagokban, rendszeresen adagolva megelőzéshez.

Elérhetőség: Külső raktárról elérhető
Várható szállítás: 2022. szeptember 05.
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Az AEROPUR minden szilárd tüzelésű fűtőberendezésben használható. Az adalékanyag folyamatos adagolása meggátolja az égés során keletkező, korom, kátrány, kén és egyéb szennyező anyagok lerakódását a tűztérben, a füstjáratokban és a kéményben.
Az AEROPUR hatására a már lerakódott szennyeződések fellazulnak, leválnak és szürke pernye formájában a kémény koromzsákjában és a füstjárataiban gyűlnek össze. Az adalékanyag alkalmazásával a kémény tisztaságának ellenőrzésére évente csak egy alkalommal van szükség.
Az AEROPUR adalékanyag folyamatos használatával 2-5 % tüzelőanyag megtakarítás érhető el, ezen kívül a rossz minőségű alacsony kalóriájú szenek is jobb hatásfokkal tüzelhetők el, megakadályozza a szén-salak összeégését.
Az AEROPUR adalékanyag csökkenti a kén-oxidok kialakulását, ezért környezetkímélő hatása sem elhanyagolható.
Az AEROPUR a tüzelőberendezés fémszerkezetét nem korrodálja, a tűzteret határoló samott kevésbé repedezik meg, a felújítási ciklusidő növekszik.
Nem robbanásveszélyes, könnyen kezelhető, tárolható.
Széntüzelés estén, ha „felülről” történik a begyújtás, akkor a szénhez keverjük hozzá az AEROPURT, ebben az esetben 3-6 dkg( 1-2 evőkanálnyi / 10 kg adalékanyagot kell felhasználni.
Fatüzelés estén is az izzó parázshoz kell adagolni a Aeropurt, 3-5 dkg/ 10 kg-ként, de kátrányosodás esetén emelni kell az adagot.
Hatását csak folyamatos használat esetén fejti ki.
A termék lakossági fogyasztók részére 1 kg-os kiszerelésben kerül forgalomba.

Keresés