Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Egyedi szállítási feltételek a SOLA termékekre!

Egyedi szállítási feltételek a SOLA termékekre! Öleslécek, lehúzólécek 4, 5 vagy akár 6 m-es hosszban, házhoz szállítva.

Egyedi szállítási feltételek túlméretes SOLA termékekre.

A szállítási feltételek számos alkalommal nehezítik meg az építőipari alapanyagok, eszközök beszerzését. Öleslécek, lehúzólécek sokszor 4 vagy annál több méter hosszúak lehetnek, ezért rendkívül körülményes a szállítmányozásuk. Ezek a speciális eljárással készült alumínium szerszámok a precíz munkavégzés elengedhetetlen eszközei, hiszen ha egy ház alapja eleve rossz, akkor az onnantól fogva csak nehezen és költségesen javítható. Már ha javítható...

Ezért is külön öröm, hogy a SOLA-Metal Kft. és a Gebrüder Weiss Kft. együttműködési szerződést kötött, minek folyamán lehetőségünk van a túlméretes eszközök házhozszállítására. Valamennyi ilyen termékünk, legyen szó készleten lévőről, vagy egyedi gyártásigényűről, "Egyedi szállítási ajánlat" keretében kerül kiszállításra. 

Ebben az esetben minden eszközre súlytól és terjedelemtől függően, egyénileg kalkuláljuk a szállítási költséget.

Logisztikus kollégáink igyekeznek a legkedvezőbb ajánlatot kikalkulálni. A rendelés leadás után, telefonon és email-en keresztül is megkeressük Önt és pontosítjuk a felmerülő költségeket.

hufbau, sola, slb, slxb, ölesléc, lehúzóléc, gls, gebrüder weiss

hufbau, sola, slb, slxb, ölesléc, lehúzóléc, gls, gebrüder weiss

 

hufbau, sola, slb, slxb, ölesléc, lehúzóléc, gls, gebrüder weiss