Fürdőszoba tervek amiket vevőink álmodtak meg

A fürdő az Ön pihenését szolgálja. Lazítson és gyönyörködjön a tervekben amik hamarosan valósággá válnak. Tetszik valamelyik megtervezzük Önnek.

3 tuti RAVAK zuhanyfej, amivel garantált a “fejfrissülés”!

Ismerős érzés a zuhanykabin sarkába húzódva várni arra, hogy tökéletes hőmérsékletű legyen a víz? Percekig tart, mire megfelelő lesz a vízsugár erőssége? Akkor ideje lecserélni azt a zuhanyfejet, amely annyi bosszúságot okoz könnyed örömök helyett.

Vízköves a zuhanykabin? Már nem sokáig!

Felejtsük el a televíziós vásárlások beharangozóit, amelyekben a szereplők kínkeservesen súrolják az edényeket vagy szenvednek a hagyományos takarítási módok komplikáltsága miatt. Mindannyian tudjuk, hogy a való életben nem ezek az igazán nagy problémák és kihívások. Igen, tudjuk, hogy a vízkő eltüntetése sem tartozik közéjük. Nem is állítjuk. De azt igen, hogy ismerjük a megoldását.

3 dolog, amit a Chrome fürdőszoba koncepcióból tanultunk

Amikor megalkotunk egy fürdőszoba koncepciót, tudásunk legjavát adjuk hozzá. A vásárlók visszajelzésével a fürdők praktikumát feltérképezve azon dolgozunk, hogy folyamatosan tágítsuk tapasztalataink spektrumát. Chrome koncepciónk sikeréből 3 kulcsfontosságú dolgot mi már biztosan megtanultunk, amelyet Ön is kamatoztathat.

Classic fürdőszoba - A RAVAK klasszikusa örök!

Ha egy klasszikus bútorra tekint, érzékei megsúgják, hogy nem idejétmúlt vagy unalmas, amit lát, hanem örökbecsű, letisztult és trendektől függetlenül esztétikus. Ebben rejlik a RAVAK specialitása.

Zuhanyzó kell a fürdőszobába? - Ezt az 5 kérdést tegye fel magának!

A zuhanyzó szinte talpalatnyi hely, amelyben a mérete ellenére nagy dolgok történnek: a meleg vízsugár alatt távozik Önből a stressz, ellazul, felfrissülve kezdi és zárja a napot. Ugye megéri a legjobbat választani? Íme 5 kérdés, amelyet megválaszolva megtalálhatja az igazit!

Biztonságos fürdőszoba - Balszerencse is végződhet happy enddel

A szüleinktől kapott áldozatos törődés nem mérhető mértékegységgel, ahogyan ennek viszonzása sem. A gondoskodás szívből jön, de olyan materiális részletekre is kiterjed, amelyek biztonságot és kényelmet nyújtanak. Óvja Ön is méltósággal az idősödő családtagjait, és segítsen nekik a biztonságos fürdőszoba kialakításában! Megmutatjuk, hogyan!

Hogyan működik a termosztátos csaptelep?

Érdekli, hogyan tehetné a fürdő helyiséget környezetbaráttá és hogyan takaríthatna meg többet? Termosztátos csapteleppel!

Így tüntesse el gyorsan és egyszerűen a fuga csúf foltjait!

A fugák házilagos felújítására fejlesztette ki a Mapei a Fuga Fresca fugafelújító festéket.

Hogyan szabaduljon meg a penésztől véglegesen?

Ami először eszünkbe jut a penész esetében, hogy csúnya, kellemetlen szagú, szürkés, esetleg zöldes, fekete folt, amit nem szeretünk az otthonunkban látni.

Gipszkarton a fürdőszobában?

Fürdőszobafelújításnál sem kell lemondanod a gipszkarton előnyeiről. Alkalmazhatod a vizes helyiségben, igaz, beépítésekor nagyobb körültekintésre van szükség.

Tippek a praktikus és kényelmes fürdőszoba kialakításához.

Ha fürdőszobát szeretne átalakítani, akkor nagyon sok mindent figyelembe kell vennie. Kád vagy zuhanyzó legyen, mekkora, hol helyezkedjen el, milyen stílusú és formájú legyen és hasonlók. Ahhoz, hogy a hely adottságaihoz képest a legjobbat tudja kihozni érdemes pár dolgot figyelembe vennie.

Freedom R 1750*750 szabadon álló akrilkád

A Freedom R kád a szabadság érzését nyújtja, fürdőszobában, ill. nappaliban bárhová elhelyezhető, akár fal mellé, akár a térben, akár a padlóra vagy dobogóra szerelve, mindenhol a fürdőszoba középpontja lesz! Sallang nélküli lineáris vonalak, természetesen uralja a teret e kivételes élményfürdő.

Hogyan válasszunk zuhanykabint?

Önök is inkább folyó víz alatt pihenik ki magukat, és nem egy klasszikus fürdőzéssel?
Követelmények a zuhanykabin kiválasztásához:

Hogyan válasszunk kádat?

Azok számára, akik nem rendelkeznek elég nagy fürdőszobával, hogy elférjen benne a zuhanyzó és a kád is, valószínűleg a kád a legbiztonságosabb megoldás. Ha időről-időre forró fürdőre vágyunk és a kádban eltöltött fél órát nem tudjuk megtagadni magunktól, akkor mielőtt kiválasztjuk a kádat, fontoljuk meg, hogy a kád alapvetően befolyásolja fürdőszoba kinézetét. Igazán tetszik, amit kiválasztottunk?