Hogyan működik a termosztátos csaptelep?

Érdekli, hogyan tehetné a fürdő helyiséget környezetbaráttá és hogyan takaríthatna meg többet? Termosztátos csapteleppel!

Így tüntesse el gyorsan és egyszerűen a fuga csúf foltjait!

A fugák házilagos felújítására fejlesztette ki a Mapei a Fuga Fresca fugafelújító festéket.

Hogyan szabaduljon meg a penésztől véglegesen?

Ami először eszünkbe jut a penész esetében, hogy csúnya, kellemetlen szagú, szürkés, esetleg zöldes, fekete folt, amit nem szeretünk az otthonunkban látni.

Fürdőszoba tervek amiket vevőink álmodtak meg

A fürdő az Ön pihenését szolgálja. Lazítson és gyönyörködjön a tervekben amik hamarosan valósággá válnak. Tetszik valamelyik megtervezzük Önnek.

39. Heti fürdőszoba terv

Érdekli milyen fürdőszobákat tervezünk?
Tekintse meg a legújabb fürdőszobát amit terveztünk!

Gipszkarton a fürdőszobában?

Fürdőszobafelújításnál sem kell lemondanod a gipszkarton előnyeiről. Alkalmazhatod a vizes helyiségben, igaz, beépítésekor nagyobb körültekintésre van szükség.

Tippek a praktikus és kényelmes fürdőszoba kialakításához.

Ha fürdőszobát szeretne átalakítani, akkor nagyon sok mindent figyelembe kell vennie. Kád vagy zuhanyzó legyen, mekkora, hol helyezkedjen el, milyen stílusú és formájú legyen és hasonlók. Ahhoz, hogy a hely adottságaihoz képest a legjobbat tudja kihozni érdemes pár dolgot figyelembe vennie.

Így válasszunk burkolatot: csempék és járólapok

Nem egyszerű a hidegburkolat kiválasztása, mivel a választék óriási. Mindannyiunk számára fontos a tartósság és a könnyen tisztíthatóság és az sem mindegy, hova mit teszünk. Most segítünk eligazodni.

Freedom R 1750*750 szabadon álló akrilkád

A Freedom R kád a szabadság érzését nyújtja, fürdőszobában, ill. nappaliban bárhová elhelyezhető, akár fal mellé, akár a térben, akár a padlóra vagy dobogóra szerelve, mindenhol a fürdőszoba középpontja lesz! Sallang nélküli lineáris vonalak, természetesen uralja a teret e kivételes élményfürdő.

Hogyan válasszunk zuhanykabint?

Önök is inkább folyó víz alatt pihenik ki magukat, és nem egy klasszikus fürdőzéssel?
Követelmények a zuhanykabin kiválasztásához:

Hogyan válasszunk kádat?

Azok számára, akik nem rendelkeznek elég nagy fürdőszobával, hogy elférjen benne a zuhanyzó és a kád is, valószínűleg a kád a legbiztonságosabb megoldás. Ha időről-időre forró fürdőre vágyunk és a kádban eltöltött fél órát nem tudjuk megtagadni magunktól, akkor mielőtt kiválasztjuk a kádat, fontoljuk meg, hogy a kád alapvetően befolyásolja fürdőszoba kinézetét. Igazán tetszik, amit kiválasztottunk?