10° zuhanykabin - Design és praktikum egy szaniterben

A RAVAK nemzetközileg is díjazott 10° koncepciója idén új különlegességgel bővült: a 10° zuhanykabin ötvözi az izgalmas designt és a fürdőszobai praktikumot, miközben magán viseli a koncepció legfontosabb jegyeit.

Padlón álló csaptelepek - A szomszéd is ilyet akar majd!

Impozáns fürdőszobát szeretnél, mely mindig elégedett mosolyt csal az arcodra ...

A jövő zuhanyoszlopai már ma is léteznek!

Ha a zuhanyzás a korábbiakban nem jelentett többet egyszerű tisztálkodásnál ...

A 3 legvagányabb RAVAK tükör - Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...

Hetekig rugózik rajta a család, hogy milyen zuhanykabin kerüljön a fürdőszobába. A kád vásárlása előtt nem csak centi és kockás füzet, de viták is felbukkannak a hétköznapok horizontján. A megfelelő fürdőszobatükör kiválasztása ezeknél eggyel könnyebb feladat, de talán még ilyenkor is elkél némi segítség. Megmutatjuk a 3 kedvencünket!

Fürdőszoba pároknak, szaniter tippekkel - I. rész

Az otthon lelke nem csak a konyha, hanem a fürdőszoba is lehet, ha Ön gondos körültekintéssel választja ki a szanitereket. Találjon olyan páros megoldásokat, amelyeknek romantikus harmóniája bármikor relaxálásra csábítja Önt és partnerét! Mutatunk néhány szemrevaló lehetőséget!

“Vigyázat, gyerekkel vagyok!” - Hogyan lehet gyerekbiztos a fürdőszoba?

A gyerektalpak dobogásánál kevés szívmelengetőbb dolgot ismerünk, bár az alsó szomszéd valószínűleg nem osztja a véleményünket... Ha Ön is szeretné, hogy a vidám trappolás ne sírással végződjön a fürdőszobában, a biztonságra különösen figyeljen oda, ha kisgyermeke van! Ehhez adunk most néhány tippet!

4 egyszerűen nagyszerű RAVAK mosdó fürdőszoba fanatikusoknak

Flat, Comfort, Swing és Rainbow - négy különböző méretben megálmodott, praktikus mosdó a fürdőszobába! Válaszd ki a RAVAK kínálatából azt a darabot, amely hivalkodástól mentesen nyújtja azt és úgy, amire és ahogyan szükséged van!

Hidromasszázspanelek - Zuhanyzás sosem volt még ennyire jó!

Gondoltad volna, hogy a hidromasszázsrendszerek nem csak kényeztetik a tested-lelked, hanem még az egészséged is szolgálják? Tarts velünk és tudj meg többet a hidroterápiában és a hidromasszázsrendszerekben rejlő lehetőségekről!

A 3 legjobb csaptelep 3 fürdőszoba problémára

A csaptelepek apró kiegészítői a fürdőszobai összképnek, kialakításuk és működésük mégis meghatározza, hogyan érezzük magunkat a fürdőben.

3 zuhanykabin kedvenc a RAVAK-tól

Végre elérkezett az igazi tavasz és vele együtt a jó idő. A hosszú, álmatag téli fürdőzéseket vélhetően hamarosan felváltja a frissítő és gyors zuhanyzás. Ennek apropóján megmutatjuk Önnek 3 kedvenc zuhanykabinunkat!

RAVAK. Mosdópulton a kedvenceink

3 kedvencünk a mosdópulton - Ceramic, Formy, Moon mosdók

2018-as RAVAK fürdőszoba újdonságok!

Hamarosan kezébe veheti a 2018/2019-es fürdőszoba katalógusunkat, de addig is néhány izgalmas szanitert mutatunk Önnek! Vegye szemügyre az elsők között, hogy mit tartogat a fürdőszobája számára az idei RAVAK kínálat!

BeHappy II - Az okos fürdőszoba koncepció újragondolva

Okos fürdőszoba megoldásokból sosem elég! BeHappy II koncepciónkat is azért gondoltuk újra, hogy még kellemesebb élményt nyújtson azoknak, akik kis fürdőszobájuk minden részletét helytakarékosan szeretnék berendezni.
Ismerje meg az évek óta népszerű, ötletes BeHappy II fürdőszoba koncepciót, amelynek elemei kirakósként illeszkednek egymásba, hála a Nosal Design Studio rendhagyó formatervezésének!

5 négyzetméteren is ütős fürdőszoba a RAVAK-kal

Mi fér el egy 5 négyzetméteres fürdőszobában? Vásárlónk, Dominika már nem csak tudja a választ, hanem élvezi is a megoldást: Rosa koncepciónkkal teljes körűen felszereltük fürdőszobáját. Képgaléria a cikk végén!

3 családtag, 2 fürdőszoba, 1 zuhanykabin - RAVAK megoldás

Az ideális fürdőszoba megálmodása nem csak kellemes izgalommal tölti el az érintetteket, hanem sokszor nehéz döntések elé állítja őket. Különösen akkor kell körültekintőnek lenni, ha a fürdőszoba használói merőben más igényekkel rendelkeznek.

Habfürdőzés kettesben!

LOVESTORY II kétszemélyes aszimmetrikus akrilkád most 14% kedvezménnyel!

3 tuti RAVAK zuhanyfej, amivel garantált a “fejfrissülés”!

Ismerős érzés a zuhanykabin sarkába húzódva várni arra, hogy tökéletes hőmérsékletű legyen a víz? Percekig tart, mire megfelelő lesz a vízsugár erőssége? Akkor ideje lecserélni azt a zuhanyfejet, amely annyi bosszúságot okoz könnyed örömök helyett.

Vízköves a zuhanykabin? Már nem sokáig!

Felejtsük el a televíziós vásárlások beharangozóit, amelyekben a szereplők kínkeservesen súrolják az edényeket vagy szenvednek a hagyományos takarítási módok komplikáltsága miatt. Mindannyian tudjuk, hogy a való életben nem ezek az igazán nagy problémák és kihívások. Igen, tudjuk, hogy a vízkő eltüntetése sem tartozik közéjük. Nem is állítjuk. De azt igen, hogy ismerjük a megoldását.

3 dolog, amit a Chrome fürdőszoba koncepcióból tanultunk

Amikor megalkotunk egy fürdőszoba koncepciót, tudásunk legjavát adjuk hozzá. A vásárlók visszajelzésével a fürdők praktikumát feltérképezve azon dolgozunk, hogy folyamatosan tágítsuk tapasztalataink spektrumát. Chrome koncepciónk sikeréből 3 kulcsfontosságú dolgot mi már biztosan megtanultunk, amelyet Ön is kamatoztathat.

Classic fürdőszoba - A RAVAK klasszikusa örök!

Ha egy klasszikus bútorra tekint, érzékei megsúgják, hogy nem idejétmúlt vagy unalmas, amit lát, hanem örökbecsű, letisztult és trendektől függetlenül esztétikus. Ebben rejlik a RAVAK specialitása.

Zuhanyzó kell a fürdőszobába? - Ezt az 5 kérdést tegye fel magának!

A zuhanyzó szinte talpalatnyi hely, amelyben a mérete ellenére nagy dolgok történnek: a meleg vízsugár alatt távozik Önből a stressz, ellazul, felfrissülve kezdi és zárja a napot. Ugye megéri a legjobbat választani? Íme 5 kérdés, amelyet megválaszolva megtalálhatja az igazit!

Biztonságos fürdőszoba - Balszerencse is végződhet happy enddel

A szüleinktől kapott áldozatos törődés nem mérhető mértékegységgel, ahogyan ennek viszonzása sem. A gondoskodás szívből jön, de olyan materiális részletekre is kiterjed, amelyek biztonságot és kényelmet nyújtanak. Óvja Ön is méltósággal az idősödő családtagjait, és segítsen nekik a biztonságos fürdőszoba kialakításában! Megmutatjuk, hogyan!

Hogyan működik a termosztátos csaptelep?

Érdekli, hogyan tehetné a fürdő helyiséget környezetbaráttá és hogyan takaríthatna meg többet? Termosztátos csapteleppel!

Így tüntesse el gyorsan és egyszerűen a fuga csúf foltjait!

A fugák házilagos felújítására fejlesztette ki a Mapei a Fuga Fresca fugafelújító festéket.

Hogyan szabaduljon meg a penésztől véglegesen?

Ami először eszünkbe jut a penész esetében, hogy csúnya, kellemetlen szagú, szürkés, esetleg zöldes, fekete folt, amit nem szeretünk az otthonunkban látni.

Gipszkarton a fürdőszobában?

Fürdőszobafelújításnál sem kell lemondanod a gipszkarton előnyeiről. Alkalmazhatod a vizes helyiségben, igaz, beépítésekor nagyobb körültekintésre van szükség.

Tippek a praktikus és kényelmes fürdőszoba kialakításához.

Ha fürdőszobát szeretne átalakítani, akkor nagyon sok mindent figyelembe kell vennie. Kád vagy zuhanyzó legyen, mekkora, hol helyezkedjen el, milyen stílusú és formájú legyen és hasonlók. Ahhoz, hogy a hely adottságaihoz képest a legjobbat tudja kihozni érdemes pár dolgot figyelembe vennie.

Freedom R 1750*750 szabadon álló akrilkád

A Freedom R kád a szabadság érzését nyújtja, fürdőszobában, ill. nappaliban bárhová elhelyezhető, akár fal mellé, akár a térben, akár a padlóra vagy dobogóra szerelve, mindenhol a fürdőszoba középpontja lesz! Sallang nélküli lineáris vonalak, természetesen uralja a teret e kivételes élményfürdő.

Hogyan válasszunk zuhanykabint?

Önök is inkább folyó víz alatt pihenik ki magukat, és nem egy klasszikus fürdőzéssel?
Követelmények a zuhanykabin kiválasztásához:

Hogyan válasszunk kádat?

Azok számára, akik nem rendelkeznek elég nagy fürdőszobával, hogy elférjen benne a zuhanyzó és a kád is, valószínűleg a kád a legbiztonságosabb megoldás. Ha időről-időre forró fürdőre vágyunk és a kádban eltöltött fél órát nem tudjuk megtagadni magunktól, akkor mielőtt kiválasztjuk a kádat, fontoljuk meg, hogy a kád alapvetően befolyásolja fürdőszoba kinézetét. Igazán tetszik, amit kiválasztottunk?