Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
795 Ft (626 Ft + ÁFA)
Menny.:db

YTONG Pve 100 válaszfallap 60 x 20 x 10

Ár:
795 Ft (626 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: YTO00012
Gyártó cikkszám: 10015028
YTONG Pve 100 válaszfallap 60 x 20 x 10-es méretben.

Egyedi szállítási ajánlatért, szakmai tanácsért keresd kollégáinkat messenger üzenetben!

Gyártó: XELLA
Várható szállítás: 2024. március 29.

Leírás és Paraméterek

YTONG Pev 100

Nem teherhordó válaszfalak kialakításához ajánlott, de kiválóan alkalmas belsőépítészeti takarások, polcok, pultok, padkák építésére.

A Xella által forgalmazott termékek tisztán természetes alapanyagból készülnek, anyagszerkezetből adódóan homogének, így a kivitelezés során a különböző alkalmazási területeken kiválóan összeépíthetők. A biztonság szempontjából elengedhetetlen a nem éghető, tűzálló szerkezet. Nem számít, hogy az építkezés során Ytong, Silka, vagy Multipor elemekre esik a választás, a paletta összes terméke a legmagasabb A1 tűzállósági osztályba tartozó, nem éghető elem.

Az Ytong és Silka falazóelemek, valamint a Multipor hőszigetelő lapok megfelelnek a vonatkozó minőségtanúsító feltételrendszernek (a gyártás és felhasználás során nem keletkezik hulladék, így minimális a környezet terhelése), ezáltal viselhetik a magyar "Környezetbarát Termék" védjegyet.

Az Ytong falak szilárdsága nedvesség hatására nem változik, egy esetleges beázás esetén rövid időn belül kiszárad, a fal nem szenved maradandó károsodást. Építés közben sem kell jobban védeni az időjárás viszontagságaitól, mint az üreges téglafalakat, mivel anyagszerkezetéből fakadóan nem képes jelentős vízfelvételre.

Anyaga pórusbeton
Gyártó XELLA Magyarország
Méretek 60 x 20 x 10 cm
Súly 7.7 kg/db
Kiszerelés 120 db/raklap
Anyagszükséglet 8.3 db/m2
Tűzvédelmi osztály A1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!