A HUF-BAU CSOPORT TAGJA

Napi hírek

Téglacentrum építőanyag kereskedés és tüzép  - építőanyag akció

Téglacentrum építőanyag kereskedés és tüzép - Pécs

"A Huf-Bau csoport tagjaként a pécsi Téglacentrum építőanyag kereskedés és tüzép mindig versenyképes építőanyag árakkal, egyedi építőanyag akciókkal várja az építkezni illetve a felújítani vágyó lakosság szolgálatára. Fontosnak tartjuk, hogy az építkezés rögös útján végigkísérjük Önt az építőanyagok "tengerében", segítő kezet nyújtva mindig, amikor szüksége van rá építőanyag vásárlás során.  A pécsi Téglacentrum építőanyag kereskedés és tüzép értékesítői szakértelmükkel nem csak az eladás feladatára koncentrálnak, hanem arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a megfelelő építőanyag kerüljön a megfelelő helyre. ”
Téglacentrum építőanyag kereskedés - akciós építőanyag
A pécsi Téglacentrum építőanyag kereskedés és tüzép Dél-Dunántúl legnagyobb építőanyag kereskedése. Az alaptól a kulcsra kész állapotig építőanyag kereskedésünkben mindent megkap. Tégla, cserép kémény és minden olyan építőanyag amire csak szüksége lehet.

Építőanyag akció - Főoldal

Leier Smart kémény
 
A gyártók számára egyre nagyobb kihívást jelent azon igénynek való megfelelés, mely szerint az egyre jobb műszaki tulajdonságokkal rendelkező új termékek egyre jobb ár/érték arány mellett juthassanak el a fogyasztókhoz. Új lakás építése, vagy lakáskorszerűsítés esetén is kiemelkedő jelentőségű a korszerű fűtés szerepe, hisz itt sok esetben eleve a takarékosság az elsődleges szempont. Ennek tükrében a Leier megalkotta az új Leier Smart kéményrendszert. A Téglacentrumban már kapható! RÉSZLETEK
 

Heron vízszivattyú akció!
Az időjárásra való tekintettel a Heron vízszivattyúk akciós áron kaphatók a készlet erejéig! Részletek