VELUX Innovációk III

A gyerekek biztonságáról a VELUX tetőtéri ablakok és a VELUX belső árnyékolók esetében egyaránt gondoskodunk. Gyermekbiztos termékeink használatával megóvhatók a kicsik, így az önfeledt szórakozás biztonságban telhet és minden szülő nyugodt lehet akkor is, ha a csemeték egyedül játszanak a szobában.

Ha megrendelői körében olyan szülőkkel találkozik, akik számára a biztonság fontos, ajánlja a biztonsági kiegészítőket a VELUX tetőtéri ablakokhoz. A biztonsági zár és nyitáskorlátozó használatával nem kell aggódni akkor sem, ha a gyerekek olyan korba kerülnek, mikor elérik a tetőtéri ablakot, mindenre kíváncsiak és mindent kipróbálnak.

ZOZ 012K biztonsági zár és a ZOZ 010K nyitáskorlátozó megfelelt az EN 16281 gyermekbiztonsági szabványok által előírt vizsgálatoknak, alkalmazható VELUX GZL, GLL, GGL, GLU és GGU ablaktípusoknál a legtöbb méretben.

A kiegészítőkről sem feledkeztünk meg, az összes VELUX belső árnyékoló gyermekbiztos. Lógó zsinórok nélküli kialakításuk és működtetésük megfelel az EN 13120 szabványok fojtási veszélyek elleni védelemre vonatkozó követelményeinek, még véletlenül sem fordulhat elő nemkívánt háztartási baleset.

További információkért kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum