VELUX Innovációk II

Disney & VELUX Jó éjszakát Kollekció a fényzáró rolók legújabb kínálata gyermekeknek és lélekben örök fiataloknak. Szülőként mindenki fontosnak tartja, hogy a lehető legjobbat nyújtsa utódjának és otthonában a kényelmet és a védelmet, az inspiráló környezetet biztosítsa a családnak. Ezért az új rolóválasztékot a gyermekes családok figyelmébe ajánljuk.

A termékek ötvözik a VELUX fényzáró rolók funkcionalitását és megbízhatóságát a Disney kedvelt karaktereinek szórakoztató és izgalmas világával. Ezek a termékek a legjobb fényzáró képességű rolók a piacon (99,9% fényzárás, fényáteresztés: τ=0,00, UV-áteresztés τUV=0,00), használatukkal a nap bármely szakaszában tökéletesen besötétíthetők a tetőtéri helyiségek, így hozzájárulnak a nyugodt, pihentető alváshoz, legyen szó hosszú éjszakai álomról vagy akár egy rövid délutáni sziesztáról. A 18 mókás minta az esti mesék tökéletes kiegészítése, szórakozást és izgalmat tartogat a kicsiknek, ami aztán a játék végeztével mesés álomvilágba kalauzolja őket. A fényzáró rolók lehúzott állapotban az ablak hőszigetelő képességét is javítják (∆U=0,05-0,30 W/m2K, üvegezéstől függően), megőrizve a téli esték meleg hangulatát.
Az összes Disney & VELUX Jó éjszakát fényzáró roló tökéletesen illeszkedik bármely VELUX tetőtéri ablakhoz, az egyedülálló Pick&Click!TM rendszernek köszönhetően könnyedén, percek alatt felszerelhető. Vékony vezetősínes, diszkrét kialakítása az esztétikus megjelenésen túl a lehető legtöbb természetes fényt engedi a szobába. Anyaga teljes mértékben károsanyag-mentes, melyet az OEKO-TEX® minősítés garantál, ezzel is hozzájárulva a jobb beltéri komforthoz és a gyerekek egészségéhez.