VELUX fénycsatorna Természetes fény ablak nélküli terekbe

Egy lámpa, amelyben a Nap a villanykörte

  • Bevezeti a fényt zárt, sötét helyiségekbe 
  • Kb. 6 m²-t világít meg 
  • A fény 98%-át továbbítja
  • Nappal több fényt biztosít, mint egy elektromos izzó 
  • Külső megjelenése a tetőtéri ablakokéhoz hasonló 
  • Belül olyan, mint egy mennyezeti lámpa Gyors beépítés, minden egy csomagban 2 
 
Természetes fény ott, ahol szükség van rá 
A családi fészek kialakításánál fontos vezérelv a természetes fény beengedése a lakótérbe, mégis sok otthonban találhatók olyan szobák és terek, ahová csak a mennyezeti vagy fali lámpa képes fényt vinni. A VELUX fénycsatornával napfényt varázsolhat ezekbe a terekbe gyorsan és egyszerűen. 
 
Alacsonyabb áramszámla 
A ház belső, zárt és sötét, sok esetben eldugott helyiségei jellemzően éppoly fontos szerepet töltenek be a mindennapi rutinban, mint a fókuszban álló nappali vagy konyha. Ennek ellenére ideális megvilágításukra kevesebb figyelmet fordítunk, holott az kihatással van a hangulatunkra és az állandó áramfogyasztás miatt a rezsiköltségekre is. A gardróbba, a fürdőszobába, a mellékhelyiségbe vagy a folyosóra beépített fénycsatornával csak nyerhet: jobb közérzetet és gazdaságosabb megvilágítást.
 
 
Fény ingyen 
A fénycsatorna természetes fénnyel tölti meg a teret, melyet a tetőn keresztül vezet be oda, ahol szükség van rá. Így egész nap biztosítja a természetes megvilágítást. Előnye, hogy egy ingyen rendelkezésre álló fényforrás, a Nap éltető sugarait állítja a háztartás szolgálatába. Ráadásul a természetes fény jelenléte csökkenti a bezártság érzetet. 
 
 
Mindig működik
A fénycsatorna bármely időjárási körülmények között, napsütésben és esőben, tiszta és felhős égbolt mellett, minden napszakban és évszakban „működik”. Hatékonyságát, azaz fényátbocsátási kapacitását azonban mindezek a szempontok, továbbá a tető hajlásszö- ge, a fénycsatorna tájolása és annak hossza is befolyásolják.
 
 

Amennyiben további információra lenne szüksége kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum