Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Védekezés a meleg ellen árnyékolókkal.

2018. 01. 03. 15:22:02

Az Ön tetőtere is lehet 5 fokkal hűvösebb 0 Ft hűtési költséggel

Tény, hogy a nyári nagy hőség csak vízparton kellemes, tetőtéri otthonunkban valóságos átok a négy fal közé szorult, fülledt, meleg levegő. Idén élvezze a hűvös szoba előnyeit! A klímaberendezés első gondolatra kézenfekvő megoldás, de sokaknak az inkább megfázást jelent. Inkább ismerje meg a leghatékonyabb árnyékolási lehetőségeket!

A nyári hőség ellen úgy védekezhetünk a leghatékonyabban, ha a napsugarakat még azelőtt megállítjuk, mielőtt azok elérnék a tetőablakok üvegfelületét. Olyan árnyékolókat érdemes választani tehát, amelyek az ablaküvegen kívül helyezkednek el. Használatukkal 5-6ºC-kal is csökkenthetjük a benti hőmérsékletet.

Velux roló 

A VELUX külső hővédő roló nyújtja a leghatékonyabb védelmet a kánikulában, mivel a napsugarak 73%-át még az előtt megfékezi, hogy azok elérnék az üvegfelületet. Így zárt ablakoknál akár 5 ºC-kal lehet hűvösebb a tetőtérben. A sötét színű háló ráfekszik az ablaküveg külső felületére, elnyeli a hőt, így az ablaküveg szinte alig melegszik fel, a szoba pedig hűvösebb marad.

A külső hővédő roló hálószerű anyaga kellemes, szórt fényt teremt a helyiségben, ugyanakkor a kilátást sem zavarja. A termék felszerelése is rendkívül könnyű. A külső hővédő rolót egyidejűleg bármilyen másik belső árnyékolóval is használhatjuk.

Alternatív hőzáró megoldásként választhatjuk a redőnyt is, amely hasonlóan jól teljesít a nyári hővédelem terén. A termék ugyanis a besugárzó hő 97%-át kiszűri, így akár 6 ºC-kal is hűvösebb lehet a levegő a belső térben.

A redőny télen is extra hőszigetelést biztosít a tetőterekben: akár 27%-kal jobb hőszigetelést is elérhetünk, miközben a fűtésre használt energia nem vész kárba, hanem a lakótérben marad. A VELUX redőnyök ráadásul teljes fényzárást garantálnak még fényes nappal is. Emellett megnyugtató biztonságot nyújtanak ablakainknak a szélsőséges időjárással szemben és lehúzott állapotban megnehezítik az illetéktelen behatolást is.

Tartalomhoz tartozó címkék: hőszigetelés tető tetőtéri_ablak