Új égésgátló adalék

Új szabályozás az Unióban


A RAVATHERM™ Hungary Kft. kiemelt figyelmet fordít környezetirányítási rendszerének folyamatos fejlesztésére és fenntartására, az aktuális környezet és egészségvédelmi, valamint az összes egyéb előírásnak, jogszabályi követelményeknek való megfelelésre, azok maximális betartásával.

5.4a_egesgatlo

Az Európai Unió kémiai anyagokat szabályozó rendszere, a REACH 2011 februári módosítása 2015 augusztus 21. után nem teszi lehetővé HBCD égésgátló adalékot tartalmazó alapanyag használatát polisztirolhabok gyártása során.

Eleget téve a törvényi előírásoknak, cégünk 2015. augusztus 21. óta zártcellás polisztirolhab hőszigetelő termékeit kizárólag csak az új követelményeknek mindenben megfelelő polimer típusú égésgátló adalékkal gyártja.

Az alapanyag-változás miatti szükséges teszteket, első típusvizsgálatot a termékszabványban rögzített módon elvégeztettük és a forgalomba hozatalhoz és beépítéshez szükséges teljesítménynyilatkozatokat kiállítottuk.

Az általunk gyártott és forgalmazott RAVATHERM XPS termékek műszaki adatai és teljesítménynyilatkozatai megtalálhatóak cégünk weboldalán.

Új égésgátló adalék