Trendbe hozzuk!

Okos szellőzés: VELUX Smart Ventilation

Szellőztessen okosan! A piacon elsőként megjelenő VELUX Smart Ventilation egy olyan forradalmi megoldás, amely kétcsatornás rendszerének köszönhetően váltakoztatja a levegő áramlását a hőregenerátorokon keresztül


Ez miért jó? Több okból is: biztosítja a friss levegőt az állandó légcserének köszönhetően, javítva ez által a beltéri komfortot és nem utolsósorban jelentős (több mint 75%) hőt nyerünk vissza. Mindkét csatorna egy ventilátorból és egy regenerátorból áll, melyek felváltva működnek.


Az egyik csatorna eltávolítja a benti párás meleg levegőt, áthalad a regenerátoron, ahol hőnyereség keletkezik belőle, majd a regenerátor eltárolja azt. Mindeközben a másik csatorna a kinti hideg levegőt beszívja, átengedi a regenerátoron, ahol a tárolt hőenergia előmelegíti azt, majd tovább engedi a szellőző szárnyon keresztül a szobába. A VELUX Smart Ventilation rendszer egy rendkívül csendes és esztétikus megoldás GGL/GGU típusú tetőtéri ablakokhoz, mely kívülről a tokba beépíthető, emiatt nem kell tartani attól, hogy nem illene otthonába. Kiváló hőszigeteléssel tervezett házakba és magasan beépített ablakok esetén javasoljuk használatát. Amennyiben több információra lenne szüksége a VELUX Smart Ventilation rendszer áráról, működéséről kérjük, keresse vevőszolgálatunkat!


Természetesen fénnyel: Lapostetős felülvilágítókAz elmúlt évek során a magastető mellett több példát is láthattunk a lapostetős épületek elterjedésére különösen az ipari csarnokok, középületek, irodaházak, szállodák vagy társasházak esetén. 

A tetősík-ablakokat általában tetőtér-beépítéseknél használják, de felülvilágítóként a fenti esetekben is kitűnő választásnak bizonyulnak: a fényviszonyok kiegyenlítődnek, intenzív szellőzés valósul meg és energiaigényes villanyvilágítás helyett természetes fénnyel tudjuk bevilágítani a helyiséget. 

A lapostetőbe építhető VELUX felülvilágítók 8 évvel ezelőtti bevezetésénél szem előtt tartottuk a kiváló minőség mellett a hőszigetelés fontosságát. Vásárláskor érdemes figyelembe venni, hogy termékeink az ár-összehasonlításokból is nyertesen jönnek ki, árban jobb megoldást nyújtunk például lengyel versenytársunknál.

Termékpalettánkban 4 különböző felülvilágító kap helyet akril vagy polikarbonát megjelenésben: fix típusú, hajtókarral vagy elektromosan működtethető, tetőkijárat és füstelvezető felülvilágító. Beépítése rendkívül egyszerű és gyors, és formatervezésének köszönhetően bármelyik felülvilágítót is választjuk kiváló hőszigetelésre, esőzajcsökkentésre és a garantált VELUX minőségre számíthatunk.

A ThermoTechnology™ hőszigetelés és a kétrétegű üvegezés megakadályozza a hőhidak és a kondenzáció keletkezését, míg a felhasznált anyagok – PVC lábazat, akril vagy polikarbonát kupola – a karbantartás minimalizálást biztosítják. A kupolák mellett az idei évtől síküveges felülvilágítónk is megjelent a palettán. 

 

Erkély pillanatok alatt: VELUX CABRIO®


Ismerje meg a VELUX CABRIO® tetőerkélyek egyedülálló formabontó világát! Nemcsak térérzetét növeli, de rengeteg fényt is biztosít a tetőtérben és nem utolsó sorban teljesen új hangulatot teremt. 26 éve, 1990-ben vezettük be elsőként ezt a ma is figyelemreméltó műszaki megoldást, melyet az évek során tökéletesítettünk.


A VELUX CABRIO ® tetőerkéllyel pillanatok alatt új kilátás nyílik a környékre, csak ki kell nyitni a felső felnyíló ablakot és kifele tolni az alsó ablakelemet és már élvezhetjük is az extra tér nyújtotta páratlan élményt. Két méretben kapható. Vásárláskor és tervezéskor javasoljuk az új, megnövelt méretű 114x252 cm-es típus választását a még több térigény eléréséért, mely már elérhető a meglévő 94x252 cm méret mellett. Anyagát tekintve minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett változatban is. Az energiatakarékos háromrétegű üveg és a ThermoTechnology™ hőszigetelés megakadályozza a hőveszteséget, a beépített szellőzőnyílás pedig a friss levegőről gondoskodik, mely egyszerűen a felső kilincs lebillentésével érhető el. A VELUX CABRIO® tetőerkély egyértelműen megéri a befektetést és a lakberendezés szerelmesei sem fognak hiányt szenvedni, hiszen számtalan színben és mintában létező fényszűrő és fényzáró terméket is ajánlunk mellé, mellyel a beáramló fény adta hangulatot szeretnénk növelni. Legyen Ön is részese a VELUX innovatív megoldásainak!

Amennyiben további információra lenne szüksége kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987