Tavaszi akcióban a Permeter fémkémények

  Fekete/fehér és a háztető fölött látható. Mi az? 
 
GÓLYA? FELHŐ? 
SCHIEDEL PERMETER KÉMÉNY!

Ajánlott fogyasztói kedvezmény a 2018. április 1 és április 30. között megrendelt fekete, fehér vagy szürke Permeter25 kéményekre vonatkozik és a 2018. március 10-én érvénybe lépett listaárakból kerül levonásra. 

Milyen a jó fémkémény? 
 
gyorsan és pontosan építhető 
  • Méretpontos és kis súlyú alkatrészekkel gyorsan építhető egy fémkémény, akár egy meglévő épület is néhány óra alatt üzemképes fűtést kaphat.

saválló 
  • A kéményben keletkező nedvesség és a savak miatt, hosszútávon ellenálló kéményekre van szükség.

hőszigetelt 
  • A kémény az épületben végighaladva kapcsolatot tart a külső környezettel. A hideg és meleg zónák váltakozása miatti hatásokat a hőszigetelt kéményrendszer beépítésével védhetjük ki.

kiégés-biztos 
  • A fűtés során fellépő hőhatások kiégés-biztos kéményt követelnek meg. A kémény lelke a béléscső. Nagyon fontos, hogy jó minőségű béléscsövet válasszunk!

energiahatékony 
  • A tüzelőberendezéshez pontosan kiválasztott és szakszerűen megépített kéményrendszer elősegíti a kazán/kályha energiahatékony működését. Gondos tervezéssel hosszú távú, energiatakarékos üzemelést érhetünk el.

esztétikus 
  • Az épület stílusához, színeihez igazodó fémkémény szép és modern megoldás.

Amennyiben további információra lenne szükséged kérd árajánlatunkat, vagy keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 847 8720
Telefon:  36 72 515 184
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum