Idrosilex Pronto nevű termékünket hétfőtől új néven, Planiseal 88-ként vásárolhatod meg!

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az Idrosilex Pronto nevű termékünket hétfőtől új néven, Planiseal 88-ként vásárolhatod meg! 

A termék összetételben nincs változás.

Miért változott meg a termék neve?

Az olasz központ döntése alapján egy új, hasonló felhasználású termékcsalád  létrehozásának részeként kapott új nevet a termék.

Mire kínál megoldást aPlaniseal 88?
Ez a termék egy cementkötésű habarcs, falazatok és betonszerkezetek vízszigetelésére.

  • Víz illetve nedvesség beszivárgásának kitett talajszint alatti falazatok javítása 1 atmoszféra negatív nyomás esetén is.
  •  Ivóvizet tartalmazó medencék, tározók, beton vagy falazott szerkezetű tartályok vízszigetelése.
  • Szenny- vagy ivóvizet tartalmazó beton vagy falazott tartályok vízszigetelése.
További simító és vízszigetelő rétegként talajszint alatti falazatok bitumenes lemezzel történő vízszigetelése előtt.

Leírás:

Ozmotikus, az ivóvízzel érintkezésre alkalmas cementkötésű habarcs talajszint alatti falazatok és betonszerkezetek vízszigetelésére. 

Az Idrosilex Pronto alapfalak, pincék, alagsorok, liftaknák, úszómedencék, öntözőcsatornák, és akár ivóvíztároló tartályok vízszigetelésére használható. A cement-kötőanyagokból és különleges vízszigetelő adalékszerekből álló Idrosilex Pronto 25 kg-os zsákját keverje be a felhasználás típusától függően 5,5-6 liter tiszta vízzel. Az Idrosilex Pronto bedolgozható ecsettel, simítóval vagy szórva. Ecsettel vagy vakológéppel 2-3 réteget dolgozzon be a tökéletesen tiszta, szilárd, és vízzel előzetesen mattnedvesített felületre. A simítóval bedolgozáshoz a keverővíz mennyiségét csökkentse zsákonként 5-6 literre. Az Idrosilex Pronto teljesíti az EN 1504- 2 szabvány MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. Színek szürke vagy fehér színekben készítik. 

Anyagszükséglet 
1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelések 
25 kg-os zsákok. 

  

Refernciák:

Le Centre Balnéo de Piau- Engaly 
Piau-Engaly (Hautes-Pyrénées (65)), FRANCE


Lago Colombo Dam 
Carona (Bergamo), ITALY