Szabadtéri pályán kezdtek U11-es futsalosaink a Bozsik programban

Szabadtéri pályán kezdtek kis futsalosaink a Bozsik programban

Az új esztendő első rendezvényén a PMFC Kovácstelepi műfüves pályáján 10 csapat mérte össze tudását, 2 csoportban az U11-es korosztályból. A PTE-PETŐFI SE ifjú futsalosai két csapattal vettek részt a programban.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.


Eredmények A csoport:

Sportolda A – PTE PETŐFI SE A: 4-0
A rendezvény legerősebb csapata ellen kezdtek játékosaink. A fiúk a hidegben nem melegedtek be és 18 perc játékidő alatt alatt kapták a négy gólt.

Komló – PTE PETŐFI SE A: 1-0
Kiegyensúlyozott mérkőzést láthattunk. Mindkét csapatnak sok helyzete volt, írhatjuk, hogy a szerencsésebb csapat nyert.

PVSK A – PTE-PETŐFI SE A: 1-0
Két azonos képességű együttest láttunk, tudásban, életkorban és fizikai erőben is egyenlő erők csaptak össze. Egy kidolgozott helyzetből a vasutasok betaláltak a kapunkba. Tegyük hozzá, hogy kapusunk, Vas Sebestyén Vince látványos teljesítményt nyújtott. Együttérzett a játékkal és fiatalsága ellenére tudta irányítani szóval is csapatát.

PEAC-PTE A – PETŐFI SE A: 4-1
Ezen a mérkőzésen a fizikai többlet erejének köszönheti győzelmét a testvércsapat, és megérdemelten nyert.

Eredmények B csoport:

PVSK B – PTE-PETŐFI SE: 2-0
A fiatalabb játékosok kerültek a B csoportba. Küzdelemben nem volt különbség a két csoport között. Fiataljaink számára nem volt elveszett labda, minden mozdulatuk a labda megszerzésére irányult.

PTE-PETŐFI SE B – Pogány: 4-1
Ezen a mérkőzésen látszott, hogy a Petőfi SE játékosai hetente több edzésen vesznek részt, mint ellenfelük. Látszott labda levételben, futás teljesítményben. A Pogány szívósságával hívta fel magára a figyelmet, a játékosaik minden játékhelyzetben küzdöttek a labdáért, de talán a mieink egy hajszállal gyorsabbak voltak. A gólok közül Künszler Dánielére emlékszünk, aki ballal egy hatalmasat eresztett a jobb felsőbe, a Barcelona drukkert többen meg is dicsérték.

Sportolda B – PTE-PETŐFI SE B: 4-1
Ebben a csoportban is a Sportolda emelkedett ki a mezőnyből. Tegyük hozzá, csapatukban koedukáltan szerepeltek a játékosok. Az ellenfél az első gólját egy távoli, látványos szabadrúgásból érte el. A mi játékosunk, Rotter Zoltán bal lábbal ért el egy találatot, szép gól volt.

PEAC B – PTE-PETŐFI SE B: 2-0
Ezen a mérkőzésen több lehetőséget kapott az U9-es korosztályból felhozott két játékos Büki Balázs és Andrási Dániel. A futsalosok bizonyították edzőjüknek, hogy a bizalmat megérdemelték. Gólt ugyan nem rúgtak, de a védekezésből remekül kivették részüket.

Zord időjárás fogadta az U11-es korosztályba tartozó labdarúgókat. A hideg, a mínuszok sok futásra késztették a gyerkőcöket. A mi csapatunk játékosai számára továbbra is az a cél, hogy gyors labdaszerzés után a pontos passzokat gyakorolják, mondta szakvezetőjük, Bánhegyi Zsolt. A fiúk továbbra is teremben készülnek és a futsal alapjait tanulják. A mester hangsúlyozta, minden játékosa dicséretet érdemel, látszik a fejlődés, akár gyorsaságban, akár fizikai erőben. A passzoló képesség több játékosnál már szemet gyönyörködtet.

A március 25-i mérkőzésen pályára léptek:

A csoportban:

Vas Sebestyén Vince
Kuti Levente Bánk
Lampertth Marcell
Csóka Péter
Emődi Péter
András Dániel
Pallai Wéber Áron

B csoportban:

Schepp Marcell
Kiss Levenete
Rótter Zalán
Száraz Ármin
Künsztler Dániel
Kádár Zsolt
Büki Bálint

A kiírás és a hagyomány szerint minden csapat legeredményesebb játékosa oklevél díjazásban részesült. A PTE-PETŐFI SE játékosai közül Csóka Péter és Kiss Levente vehette át az elismerést. Gratulálunk mindenkinek!

  

Forrás: http://petofise.eu/szabadteri-palyan-kezdtek-kis-futsalosaink-a-bozsik-programban/