Schiedel felvilágosító kampány

Tudta Ön, hogy a Magyarországon álló mintegy négymillió kéményből a becslések szerint másfél millió szorul felújításra? Bár a felújítás költségei a meglevő fűtési rendszer felújításának csak tíz százalékára rúgnak, a kémény - mint a fűtési rendszer része - mégsem kap elegendő figyelmet a lakosság részéről.
A házépítési és felújítási szezon kezdetén egy humoros online felvilágosító kampánnyal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a gondos tervezés és egyedi, ám pontos kivitelezés kifizetődő.

Tekintse meg sorozatunk második részét!

 
 
Tekintse meg sorozatunk első részét!


 
 
 
SCHIEDEL KERÁMIA KÉMÉNYRENDSZEREK
 
 
A Schiedel az építőiparban felhalmozott hatvanéves tapasztalata alapján a kerámia béléscsövet javasolja a kémények belső anyagaként. A kerámia ellenáll a hőterhelésnek és a füstgázból kiváló agresszív anyagoknak. A Schiedel  kerámia béléscsövei maximálisan ellenállnak a nedvességnek, tökéletesen füsttömörek, a kiváló alapanyagnak köszönhetően sav- és korrózióállóak. A Schiedel kerámia kéményrendszerek megtekintéséhez kattintson a kis ikonokra.
 
 
 
A Schiedel fém kéményrendszerei
 
 
A Schiedel fém kéményrendszerei korszerű technológiával, kiváló minőségű saválló acél alapanyagból készülnek. A fő jellemzőik: méretpontosság, könnyű szerelhetőség, széleskörű alkalmazhatóság. A fémkéményes palettán megtalálhatóak az egyhéjú és a szerelt szigetelt rendszerek.  A Schiedel fém kéményrendszerek megtekintéséhez kattintson a kis ikonokra. 
 
 

Amennyiben további információra lenne szüksége kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum