2018-as RAVAK fürdőszoba újdonságok!

Tartson velünk egy rövid betekintés erejéig, amelynek során lerántjuk a leplet egyes új szanitereinkről, még a katalógusunk megjelenése előtt. Elkészülni, vigyázz, kész, fürdőszoba!

Új kádak, új vizek

Legújabb kádjainkkal “új vizekre” evezhet: modern formatervezés, kifogástalan kényelem, ötletes megoldások egész sorát tapasztalhatja meg, ha elmerül legújabb modelleink valamelyikében. Ön vajon melyikben relaxálna a legszívesebben?

Aszimmetrikus Chrome

Az aszimmetrikus Chrome kád felfrissíti a közel 50 összehangolt szaniterből álló, letisztult és népszerű Chrome koncepciónkat. Ideális megoldás az ínyenc fürdőzés kedvelőinek. Kényelmessége mit sem változott, de extra tárolófelülettel egészült ki, ahogyan ezt a fenti képen is láthatja.  

Freedom W

Freedom W kádban összeolvadnak a térben álló és a klasszikus kádak előnyei. Letisztult szépsége és lekerekített ívei diszkréten figyelemfelkeltők. A praktikus, szélesebb kialakítású peremnek köszönhetően mindent kézközelben tudhat.

City Slim

Kényelmes, nagyméretű, nem hivalkodó. A City Slim ötvözi mindazt, amire egy kényelmes, városi stílusú fürdőszobában szüksége lehet. Magabiztosan vonzza a tekintetet, miközben mértékletességet, természetességet és visszafogott eleganciát sugároz. A kád vékony felső peremének magassága mindössze 15 mm, amely még stílusosabbá varázsolja az összképet.

BeHappy II

Az új BeHappy II kád olyan helytakarékos megoldást kínál a fürdéshez és a zuhanyzáshoz, amely a BeHappy koncepció minden egyéb darabját jellemzi. Kis helyen is elfér, de ez nem jelenti azt, hogy kényelmetlen a fürdés során, hiszen szélessége garantálja a kifogástalan komfortot. Háromrészes harmonika rendszerű kádparavánjánakköszönhetően pedig a zuhanyzás sem jelent gondot. A kád felett, a lábrésznél elhelyezett mosdó még inkább segít abban, hogy Ön a lehető legtöbb helyet használhassa akadálytalanul a fürdőszobában.

 

Új zuhanykabin - 10°-kal közelebb a tökéleteshez

A 10° koncepció egyedi stílusával harmonizáló zuhanykabint Kryštof Nosál tervezte, alapelve pedig a praktikus és formabontóan esztétikus megjelenés volt. Az aszimmetrikus zuhanykabinnak ugyanis egyedülálló megjelenést biztosít a levágott sarok, míg a téglalap alakú zuhanytálca helytakarékos megoldást kínál. Kényelmes zuhanyzás, extra rakodófelület, modern külcsín jellemzi.

Kerámia mosdók új formában

A legújabb, modern formatervezésű, mosdópultra helyezhető Ceramic O és Ceramic R kerámia mosdók még évek múltán is fürdőszobája díszei lesznek. Finom formájuk éles ellentétet képez az ellenálló, természetes anyagok tömörségével. A Ceramic O mosdó (az alábbi képen) egyensúlyt teremt az éles szögek és az íves vonalak között, míg a Ceramic R inkább a határozottabb, egyenes vonalvezetést képviseli.

 

Amennyiben további információra lenne szükséged kérd árajánlatunkat, vagy keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 847 8720
Telefon:  36 72 515 184
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum