Poli-Farbe termékbevezetés

A száradásgyorsító koncentrátumot diszperziós és szilikon nemes vakolatokhoz, alacsony hőmérsékleten végzett munkálatok esetén ajánljuk. Hideg időben és magas páratartalom mellett is lehetővé teszi a kivitelezést. Egy flakon (100 g) száradásgyorsító 25 kg diszperziós vagy szilikon vakolathoz elegendő.

Terméktulajdonságok:

Az adalék használata 3 – 15°C hőmérséklet tartományban, 90%-ot meghaladó relatív páratartalom felett javasolt diszperziós és szilikon nemes vakolatokban. Fontos: Az adalékot közvetlenül a felhasználást megelőzően, hígítás nélkül kell alaposan elkeverni a vakolatban.

A vakolatot az elkeverést követően azonnal fel kell használni. A száradásgyorsító alkalmazásával a vakolat (hőmérséklet és páratartalom függvényében) 6 óra elteltével jól ellenáll a közepes intenzitású csapadéknak.

A száradás alatt a vakolatot védeni kell a fagytól, erős csapadéktól.

A száradásgyorsító adalékkal elkevert vakolat felhasználhatósága a vakolat és a levegő hőmérsékletétől függ, magasabb hőmérsékleten ez az idő lerövidül.

Az Optimális eredmény érdekében, használja rendszerben a Poli-Farbe Vakolat száradásgyorsító koncentrátumot, a Poli-Farbe diszperziós és Poli-Farbe szilikon vakolatokkal együtt.

 

Rendeléshez és vásálsához keresd kollégáinkat a szökésos elérhetőségeken:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum