Padlón álló csaptelepek - A szomszéd is ilyet akar majd!

Impozáns fürdőszobát szeretnél, mely mindig elégedett mosolyt csal az arcodra, amikor átléped a fürdőszoba küszöbét? Ha az átlagosnál nagyobb alapterülettel gazdálkodhatsz, válassz szabadon álló kádat padlón álló kádcsaptelepet, amelynek még a szomszédok is csodájára járnak!
 

Ha van lehetőséged nagyban gondolkodni, ne érjed be kevesebbel! Bár kiváló praktikus megoldások állnak rendelkezésre a kis fürdőszobával rendelkezők számára is, ha a fürdőben van elég hely, igazi álomfürdőszobát tervezhetsz magadnak, akár Jennifer Lopez vagy Sarah Jessica Parker. Meríts inspirációt a neves lakberendezők különleges megoldásaiból és élvezzd a szabadon álló kádakat elegáns padlón álló kádcsaptelepekkel! Íme néhány érv, amely a különleges konstrukció mellett szól!

Amikor a stílus csaptelepben ölt testet…  

magas, vékony armatúra a szabadon álló káddal a szépség szimfóniáját és a zavartalan kényelmet idézi. Mivel a padlón álló kádcsaptelep bárhová beépíthető a padlózatba, így teljes szabadságot nyújt abban, hogy egyedi megoldást alakíts ki fürdőszobádban. Enged szabadon szárnyalni a fantáziád, mert ezúttal nem kell kompromisszumot kötni! Egy feladat van csupán: élvezni az elérhető luxust a fürdőszoba használat minden egyes alkalmával!

Kétféle külső, kétféle stílus

Kínálatunkban a padlón álló kádcsaptelepek közül választhatsz ívelt, romantikus formát képviselő modellt, valamint robosztusabb, modern és szögletes vonalvezetésű darabot is. Míg az íves verziót bátran ajánljuk az olyan finom, kerekded kádhoz mint a Freedom O, addig a szögletes verziók (Chrome kádcsaptelep és Freedom kádcsaptelep) kiválóan illenek a stílusban megegyező Freedom R kádunkhoz. Bármilyen variációban gondolkodhatsz, ugyanis technikailag mindegyik csaptelep megfelel a szabadon álló kádjaink kritériumainak.

R-box rendszer, a kádcsaptelep rögzítéséhez

A padlón álló kádcsaptelep ára tartalmazza a padló alatti csatlakozásokhoz szükséges rögzítő modult, amelyet R-box-nak nevezünk. Ennek köszönhetően a beszerelési munka könnyen kivitelezhető, a csaptelep egyszerűen tisztítható és hosszú távon is hibátlan működést garantál.

Könnyű tisztíthatóság

A tervezés során az esztétikai élmény mellett fontos szempont volt a praktikum is, amelyet többek között a könnyű tisztíthatóság képvisel. A csaptelep karbantartásához megalkottuk a nem maró hatásúkíméletes, mégis extra hatékony Cleaner Chrome-ot, amely széleskörűen használható a fürdőszoba más szaniterein is. Ügyeltünk arra is, hogy a padlón álló kádcsaptelephez tartozó zuhanyfejet EasyClean technológiával lássuk el, amely a zuhanyrózsa apró tüskéinek a tisztítására szolgáló funkció: a szilikon tüskékben megtapadó vízkövet egy ujjmozdulattal eltávolíthatja. Erről már írtunk a 3 gyakori fürdőszoba problémára megoldást nyújtó csaptelepekkel kapcsolatosbejegyzésünkben is.

Bízz bennünk, mert bízunk a termékeinkben!

A RAVAK-nál mindig minőségi és hosszú távon is megbízható megoldásokon dolgozunk. Nincs ez másként a padlón álló kádcsaptelepeink esetében sem, hiszen a kerámia kartusra (csapbetétre) és magára a csaptelepre kivétel nélkül 5 éves jótállást biztosítunk!

További információkért kérd árajánlatunkat, vagy keressd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum