Nagy vastagságú RAVATHERM XPS hőszigetelések

 

A RAVATHERM Hungary Kft. 14-20 cm vastag hőszigetelésekkel bővítette termékválasztékát. Az újdonságok vastagságukhoz képest kimagaslóan jó, egységesen 0,035 W/mK deklarált lambda értékűek.

 
 
A megnövelt hőszigetelési teljesítmény közel 2 cm vastagsági előnyt jelent 20 cm-es hőszigetelés esetén egy 0,038 W/mK lambda értékű hőszigeteléssel szemben!
 
A növekvő energiatakarékossági igény megköveteli az épületek hatékonyabb hőszigetelését és a jó lakókomfort eléréséhez elengedhetetlen a fűtött tér körül egyenletesen jól hőszigetelt felületekkel a tökéletes termikus burok megteremtése is. A termikus burok bizonyos részei többféle igénybevételnek vannak kitéve, így ezekre a helyekre pl. csak speciális – nagy nyomószilárdságú, vagy vízálló – hőszigetelések építhetők be.
 
 
A RAVATHERM XPS  termékek kiválóan helyt állnak ezeken a helyeken. Vízállóságuk és nagy nyomószilárdságuk alkalmassá teszik épületlábazatokon és pinceoldalfalon való alkalmazásra, de több évtizedes jó tapasztalatok bizonyítják a fordított tetőbe, tetőteraszokba vagy zöldtetőkbe beépített zártcellás polisztirolhabok sokrétű előnyeit.
 
RAVATHERM XPS  termékek előállítása során, az ISO 14001 környezetirányítási rendszer követelményeinek maradéktalan betartása mellett, kizárólag minőségi alapanyagokat használunk fel. Az előírtnál is szigorúbb, folyamatos gyártási minőség-ellenőrzés a garanciája, hogy a gyárat csak a műszaki adatlapon és a teljesítménynyilatkozatokban szereplő paramétereknek maradéktalanul megfelelő termékek hagyhatják el.
 
Az új, nagy vastagságú RAVATHERM XPS  extrudált polisztirolhabok mind lépcsős, mind egyenes élképzéssel és ez esetben speciális, érdesített felülettel is rendelhetők

Amennyiben további információra lenne szüksége kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum