Mapetherm Ragasztótapasz – Első lépés a minőségi hőszigetelés felé

Miért annyira népszerű a kivitelezők körében ez a termék, hogy legtöbben a versenytárs rendszerekhez is ezt a ragasztótapaszt használják?

A Mapetherm Ragasztótapasz különböző homlokzati hőszigetelő lapok ragasztásához és simításához, vagy tapaszolásához használatos. A ragasztótapasz a hőszigetelő rendszer nagyon fontos része, hiszen a dűbelek mellett a ragasztótapasz rögzíti a teljes hőszigetelő rendszert az aljzathoz, nem mindegy tehát, hogy az milyen tapadószilárdsággal bír. A Mapetherm Ragasztótapasz kiváló tapadószilárdságával biztonságot jelent a kivitelezőnek és a végfelhasználónak egyaránt. Másrészt ugyanez a termék biztosítja azt, hogy a hőszigetelő rendszer külső megjelenését is biztosító színvakolat alatt megfelelően sima, egyenletes simítóréteg legyen. Vagyis a terméknek közvetett módon a készülő épület szép, esztétikus megjelenéséhez is nagyon sok köze van. Vevőjének a legfontosabb szempontjai között van az esztétika is, tehát fontos, hogy számára ebből a szempontból is megbízható terméket tudjon ajánlani.

Fontos megemlíteni a Mapetherm Ragasztótapasz könnyű bedolgozhatóságát is. A termék bekeverve nagyon jó, krémes állagú, és könnyű felhúzni és elsimítani. Gondoljon csak bele! A kivitelező akár az egész nap folyamán végzi a ragasztás, illetve a simítás munkafolyamatait. Egyáltalán nem mindegy, hogy ilyen fontos munkafolyamatokat milyen erőfeszítések árán tud megvalósítani: egész nap bosszankodni fog a ragasztóval, vagy könnyen megy neki a munka? A kivitelezőkkel való beszélgetéseinkből az kiderült, hogy inkább megvásárolják a könnyű bedolgozhatóságú, „kezes” anyagokat, mint azokat, amikkel csak a baj van.

Amennyiben a vevő rendszerben szeretné vásárolni a hőszigeteléshez szükséges anyagokat (amit erősen javaslunk a rendszergarancia megnyerése érdekében), a Mapetherm teljes hőszigetelő rendszereit tudja kiajánlani. A Mapetherm Ragasztótapaszhoz hasonlóan ebben sem fog csalódni: mind a színvakolatokban, mind a többi rendszerkomponensben a Mapei hozza a jól megszokott magas minőségi szintet.

További információkért kérd árajánlatunkat, vagy keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum