Kozármislenyben a Bozsikosok!

2018.05.06.-n, vasárnap újabb megmérettetésen vettek részt kis labdarúgóink, az OTP-Bank Bozsik program keretein belül. Két hetente változnak az érintett korosztályok, tehát ebből következtethető, hogy ismét az U7-es gyerekek voltak főszerepben. Ezúttal viszont a helyszín más volt, a résztvevők ezúttal az új építésű, nemrég átadott kozármislenyi stadionban találkoztak. A gyönyörű környezet feltöltő hatással lehetett mind a gyerekekre, mind az őket elkísérő, szép számmal megjelenő hozzátartozókra. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

A múltkori, kitűnő szerepléshez nagyon hasonló eredményeket értek el a fiúk, egy különbséggel sikerült konkrétan megismételni azt. Ezúttal a 4 győzelem mellé bekerült egy döntetlen is, tehát ismét VERETLENÜL zárták a tornát a Petőfi SE fiatal játékosai. Gyönyörű megmozdulásokat, lendületes, élénk játékot láthattunk tőlük, amely büszkeséggel töltötte el mind a szülőket, mind a szakembert, Bánhegyi Zsoltot, a fiúk fantasztikus edzőjét, mind egyesületünk másik képviselőjét, kilátogató munkatársunkat. Öröm látni, ahogy a gyerekek minden “apró” sikernek örülnek. Beszélhetünk itt egy visszaszerzett labdáról, egy kikényszerített hibáról, amikor az ellenfél kirúgja a labdát, vagy csak a tiszteletről ami a fiúk szemében látszik, amikor a mérkőzés után kezet fognak az ellenfél játékosaival. A tornának azonban árnyoldala is volt sajnos. U9-es korosztályunk képviselőinek pályára lépésére nem találtak megoldást a szervezők, három kis játékosunk nem tudta megmutatni tudását, így maradt a pálya széli passzolgatás számukra.

Nagyon jó szintű és szellemű képzés folyik a Petőfi SE-nél, pontosabban Bánhegyi Zsolt keze alatt, a gyerekek örömmel, szorgalommal és elhivatottsággal állnak a sportághoz, a tornákhoz. Nagyon büszkék vagyunk rájuk és örülünk, hogy a mi egyesületünket választották!

Ezen a héten találkozunk Kovácstelepen, szintén vasárnap! Hajrá Petőfi SE!