Könnyed Légzés FORMASHIELD™

Formaldehid Megkötési Technológia


Poli-Farbe Inntaler Air Cleanerbeltéri falfesték speciális akrilát kötőanyagának köszönhetően megköti a belső terekben előforduló egészségre ártalmas láthatatlan, illékony szerves anyagokat (VOC), a formaldehidet és más aldehideket

Lakóépületek (különösen gyerekszobák, hálószobák, nappalik), középületek (irodák, tantermek, csoportszobák) beltéri falfelületeinek festésére, az ott tartózkodó személyek kémiai terhelésének csökkentésére. 

A terméket olyan beltéri helyiségekben alkalmazzuk, ahol sokat tartózkodunk! 

A légtisztító falfesték Poli-Farbe színezőpasztával, vagy színezőfestékkel, legfeljebb 5%-ban adagolva színezhető. A terméket ecsettel, hengerrel lehet felhordani.

 
 
A prémium beltéri festékekhez kifejlesztett FORMASHIELD™ technológia a beltéri levegő minőségével (IAQ) kapcsolatos növekvő aggodalmakra és a formaldehid terheléssel járó egészségügyi hatásokra jelent választ. A technológiának köszönhetően irreverzibilis módon lehet formaldehidet eltávolítani az otthonok és kereskedelmi épületek légteréből 

Amennyiben további információra lenne szüksége kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 847 8330
Telefon:  36 72 210 987