Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fürdőszoba pároknak, szaniter tippekkel - I. rész

Tarts velünk és inspirálódj álom fürdőszobádnak berendezéséhez, amelyben a gyors zuhanyzás de a klasszikus “gyertya romantika” hangulat is könnyen kialakítható olyan szaniterekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy akár ketten egyszerre is használjátok őket. Sorozatunk első részében a páros élményekre alkalmas kádak és zuhanykabinok közül ajánlunk hármat-hármat.

Páros fürdőzés, romantikus kádak

A következő kádak közös jellemzője a kellemes design és a prémium minőségű alapanyagok mellett, hogy mind méretük, mind pedig kialakításuk ideálissá teszi őket a páros fürdőzéshez. A kád lefolyót tudatosan terveztük középre bennük, hogy ne “kő-papír-ollóval” kelljen eldönteni, ki üljön éppen a kényelmesebb helyre. A teljesség igénye nélkül íme 3 szerethető javaslatunk:  

LoveStory II - Képzelj el egy méretes (139 x 196 cm), tágas belső térrel rendelkező, aszimmetrikus kádat, amelyben szív alakú formájának köszönhetően soha nem tapasztalt közelséget és kényelmet tapasztalhatsz meg pároddal közös fürdőzés során. A tiszta vonalak és az öntött akril alapanyag megbízható minősége, a design frissessége is fokozza a különleges élményt. Tekintsd meg a fenti képen!

Evolution - A domináns kád (170x97/83 vagy 180x102/87 cm) természetes vonalaiban nem talál éleket és zavaró részleteket, így garantált a páros nyugalom, harmónia és relaxáció. Az öntött akril kád karakteres vonásai felfedezhetők az Evolution koncepció többi darabján is, legyen szó a mosdóról, fürdőszoba bútorokról vagy polcos tükörről. Ez fontos lehet azoknak, akik a legapróbb részletekig egységes fürdőszoba arculatra vágynak.

Magnolia - Szögletes öntött akril kád (170x85,5/75 vagy 180x85,5/75 cm), amelynek klasszikus vonásait az egyik oldal játékos ívei teszik különlegessé. A szokatlanul nagy belső tér az ideális formatervezésnek köszönhetően ott a legszélesebb, ahol leginkább szükség van rá, a középső részen. Nem csak a kád belsejének tágassága, hanem a középre helyezett lefolyó és a kádfal egyforma dőlésszöge miatt is alkalmas egyszerre két fő befogadására.

Zuhanykabinok, ahol akár ketten is elfértek

Ha jobban kedvelitek a kádban fürdőzésnél az energizáló, gyors és környezetbarát zuhanyzást, akkor ismerjétek meg a következő három zuhanykabinunkat! Ezek nem csak kellemes formatervezésűek, hanem praktikus kialakításuk miatt elérhetők az átlagnál nagyobb vagy akár teljesen egyedi méretben is.

Brilliant - Az aprólékosan kidolgozott, az alapanyagok kifogástalan minőségén alapuló zuhanykabin masszív, szögletes fém elemeivel és ergonomikus fogantyújával elegáns hatást kelt. Mivel az alkatrészek a zuhanykabin belsejében az üvegbe süllyednek, így lényegesen egyszerűbb a teljes tisztítás. Gondoltad volna, hogy tesztekkel bizonyítottan akár 30 évet is kibír ez a típusú zuhanyzó?

Walk-In - A zuhanyzók egyedülállóságát az adja, hogy teljes mértékben az igényeidre szabhatók: az utolsó milliméterig megtervezhetők, így bármilyen alapterülettel rendelkező fürdőszobában megállják a helyüket. Zuhanytálca helyett élvezzd a beépített padlóösszefolyót vagy zuhanyfolyókát, amely láttatni engedi a kerámiaburkolatot. A könnyedén kialakítható, tágas térnek köszönhetően zuhanykabint érdemes lehet felszerelni hidromasszázs panellel vagy zuhanyülőkével, esetleg esőztető zuhanyfejjel, hogy tovább fokozza a zuhanyzás élményét.

Chrome - A több mint 50 összehangolt szaniterből álló, jól bevált Chrome koncepció zuhanykabinjai sem hagyják cserben a párban zuhanyzókat. Több konstrukció közül lehet választani, ha szeretnéd kettesben élvezni tisztálkodás örömeit. Két zuhanyajtó kombinációjával például éppen olyan négyzet vagy téglalap alapú zuhanykabint hozhatsz létre, amilyenre csak szükséged van. A zuhanyajtóhoz fix oldalfalat is párosíthatsz, míg a zuhanyzó alapterületét megszabhatod 80, 90, 100, 110 és akár 120 cm-ben is. Ha ilyen szanitert választasz, többé nem kell tartani a kicsöpögő víztől: a befelé és kifelé is nyíló lengőajtónak köszönhetően zuhanyozás után a víz az ajtóról nem a fürdőszoba padlójára fog csöpögni. Ugye, hogy üdítőbb egy kiadós zuhanyzás, ha nem kell utána senkinek takarítania? :-)

További információkért kérd árajánlatunkat, vagy keressd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
Tartalomhoz tartozó címkék: szaniter tanács zuhany