Freedom R 1750*750 szabadon álló akrilkád

A Freedom R kád a szabadság érzését nyújtja, fürdőszobában, ill. nappaliban bárhová elhelyezhető, akár fal mellé, akár a térben, akár a padlóra vagy dobogóra szerelve, mindenhol a fürdőszoba középpontja lesz! Sallang nélküli lineáris vonalak, természetesen uralja a teret e kivételes élményfürdő.

175*75 cm-es méretben kapható, és mivel a kád pereme nagyon vékony, ez a kicsinek tűnő méret mégiscsak nagy belső méretet eredményez, egy átlagos peremű 180*90 cm-es kádnak felel meg.

  • 175*75 cm-es méretben
  • Fehér "snowwhite" színű
  • Üvegszál (LA) erősítés a tökéletes merevség érdekében
  • Padlón álló kádcsapteleppel (FM 081.00) kombinálható
  • Nem bővíthető kádparavánnal
  • Bárhová elhelyezhető


Akár két személynek is


Így akár két személynek is elegendő helyet nyújt, és mivel a lefolyó a kád közepén kapott helyet, így mindkét végén kényelmesen hátradőlhetünk, ezért nem csak egy, de akár egyszerre két személy is élvezheti a fürdés szabadságát!

Színe hófehér "snowwhite", a kádhéj alja üvegszál (LA) erősítéssel van ellátva a tökéletes merevség érdekében.

A kádhéj és az előlap úgy tűnik, mintha egy darabból állna, holott két külön akril hély lett annyira tökéletesen összedolgozva és összecsiszolva, hogy az illesztés nem észrevehető. Emiatt a víz is sokkal lassabban hűl ki a kádban.

Ravak kád

Padlón álló kádcsapteleppel (FM 081.00) kombinálható, mely jelenleg a piacon a legjobb áron kapható, a magas minőség mellett.

A kád természetesen nem bővíthető kádparavánnal, de nem is zuhanyozáshoz készült.

A kád saját lábain áll, melyek a kádfenék megerősítéséhez vannak szerelve és a kád részét képezik.

Telepítésekor figyelembe kell venni, hogy a lefolyó alatt az aljzatba egy 300*300*80 mm-es üreget kell előkészíteni, ami a szifon bekötésének ad helyet. Oldalirányba pedig egy 70 mm széles és egy 80 mm mély ’árok’ szükséges a csővezetéknek.

A kád stabilan áll saját lábain, viszont az oldalirányú elmozdulás ellen a lábakat szilikonnal rögzítsük a padlóhoz. Ugyanígy szilikonnal tömítsük a kád és a padló találkozását körben, egyrészt a rögzítés miatt, másrészt a kád alá az oldaláról esetlegesen beszivárgó víz ellen.

A karbantartást szokásos háztartási tisztítószerekkel, puha textildarabbal végezzük.

Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek, aceton, és a klórtartalmú fertőtlenítőszerek alkalmazását.

A gyártó cég nem vállal felelősséget a termék helytelen használatból, összeállításából vagy tisztításából eredő károsodásokért.

A jótállási idő az eladás napját követő 120 hónap.

A gyártó a tisztításhoz saját fejlesztésű RAVAK Cleaner készítményét ajánlja, mely üvegfelületek, zuhanykabinok fém és műanyag részeinek, zománcozott és akrilkádak, mosdók és csaptelepek tisztítására lett kifejlesztve. A régebbi eredetű és nehezen eltávolítható szennyeződésekhez pedig a RAVAK Desinfectant fertőtlenítő szert, mely egy speciális készítmény, különleges antibakteriális és penészgátló hatású.

Ravak - szerkezeti rajz