Fiatal játékosaink sikere a Bozsik tornán

U7 illetve U9 korosztályban mérkőztek meg a labdarúgó gyerekek az OTP-Bank Bozsik program keretein belül. Sem helyszín, sem időpont szempontjából nem volt változás az eddigi tornákhoz képest, csak korosztályban. A Kovácstelepi Sporttelep adott otthont a hétvégi fordulónak, 9 órakor vették kezdetét a mérkőzések. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Bánhegyi Zsolt tanítványaira, pontosabban teljesítményükre alig lehet szavakat találni. A Petőfi SE futsal szakosztálya egyre nagyobb létszámmal rendelkezik és játékosai egyre nagyobb fejlődést mutatnak. Ahhoz képest, hogy tavaly szeptemberben kezdték el a közös munkát, elképesztő összeszedettség látszik a fiúkon.

A sporttelep egyik hátsó pályája állt a korosztály rendelkezésére, ahol több kisebb játéktér került kialakításra, ott zajlottak az összecsapások. A csapatok forogtak, mindenki játszott mindenkivel. Nagyon büszkén írjuk, hogy egyesületünk képviselői 5/5, azaz hibátlan mérleggel zárták a tornát. Mind az ötször győztesen vonultak le a pályáról. Ellenfeleik között szerepelt a Kozármisleny, az ASTRA, a PVSK, a Törpicúrok, illetve a Pogány együttese. Meccselemzésbe nem igazán lehet belemenni ezt a korosztályt illetően, mert nem az eredmények számítanak, nem is kerülnek feljegyzésre. A sportág alapvető mozgásformáinak, a meccshelyzet, valamint a csapatként való működés gyakorlása a cél. Ebből mind-mind kiválóra “vizsgáztak” labdarúgóink. Szemet gyönyörködtető megmozdulások, gólok és a szemkápráztató akarat, kitartás, motiváltság jellemezte a napot.

A torna végén, az eredményhirdetés alkalmával különdíjban részesült két kis futballistánk is, név szerint, az U9-es korosztályból Pallai-Véber Áron, az U7-esből pedig Büki Zsombor. Nekik és mindenkinek szívből gratulálunk ehhez a teljesítményhez!

Ezen a héten vasárnap, ugyanezen a helyszínen, 8:30-as kezdéssel következik a folytatás!
Hajrá Petőfi SE!