Egy fal, két oldal, színezz velünk kívül-belül!

InterTOP és PrimoTOP a Téglacentrum kínálatában!

Évtizedekig csak kívülről színeztük otthonát, most átlépnénk küszöbén. Nézzük, milyen tulajdonságú falfestékeket takarnak az InterTOP és PrimoTOP nevek!

Kiváló fedőképességű matt diszperziós falfestéket dobott piacra áprilisban a Lasselsberger-Knauf. Az InterTOP névre keresztelt, szórható, de ecsettel és hengerrel is felhordható festék színkínálatának megalkotására alapos piackutatás és a színezővakolatok terén szerzett évtizedes tapasztalatok összegzését követően került sor. Az eredmény a Selection színkártya 477 ragyogó színe lett.

Az InterTOP színes beltéri festékkel két munkamenetben rendkívül nagy fedőképesség érhető el, könnyű vele dolgozni, és kiváló kiadóssággal rendelkezik. 15 és 5 literes kiszerelésben is kapható.

Az InterTOP színes matt diszperziós falfesték segítségével bármilyen hangulat létrehozható. Ismert tény, hogy a minket körülvevő felületek tulajdonságai, de leginkább annak színei rendkívül nagy hatással vannak hangulatunkra.

Az is közismert, hogy az intenzív színek serkentőleg hatnak a vérkeringésre. A türkíz növeli a kreativitást, így kiváló iroda helységek, brain-storming terek színének kialakítására. A sárga elősegíti a mentális aktivitást, a kék árnyalatok javítják a koncentráció képességet, a zöldek üdeséget, frissességet „sugároznak”, míg a barna tónusok nyugalmat, eleganciát hoznak otthonába.

Természetesen az összes színnek vannak mérhető és kevésbé mérhető, de észlelhető hatásai, melyekről a www.lb-knauf.hu/selection oldalon tájékozódhat.

A Lasselsberger-Knauf másik új terméke a PrimoTOP, amely egy szintén beltéri felhasználásra szánt, jó fedőképességű, matt diszperziós falfesték. A PrimoTOP kizárólag fehér színben kapható, csak enyhén színezhető, elénk színek megalkotására nem alkalmas.

Műszaki tulajdonságok:
• jó fedőképesség
• nagy kiadósság
• kedvező ár
• 15 literes vödör
• ecsetelhető, hengerelhető, szórható
Alkalmazás:
Felhordható megfelelően előkészített beton-, tégla- és vakolt falakra, gipszkartonra, mennyezetre, lakóterekbe, irodahelyiségekbe és mérsékelt vízterhelésű nedves helységekbe. Kültérben nem alkalmazható.

Amennyiben további információra lenne szüksége kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum