Classic fürdőszoba - A RAVAK klasszikusa örök!

Ha egy klasszikus bútorra tekint, érzékei megsúgják, hogy nem idejétmúlt vagy unalmas, amit lát, hanem örökbecsű, letisztult és trendektől függetlenül esztétikus. Ebben rejlik a RAVAK specialitása.

A RAVAK Classic fürdőszoba koncepciójának vizuális élményét a hagyományos formavilág, a sok éves tapasztalat során már bevált, prémium minőségű alapanyagok és az egyszerű design megoldások táplálják. Jól bevált ívek, vonalak és határozott szögletesség gondoskodik róla, hogy a hagyományos fürdőszoba bútorok, a kád és a mosdókagyló összhangja egy igazi otthon atmoszféráját teremtse meg a fürdőszobában.

Jól bevált ívek, vonalak és határozott szögletesség gondoskodik róla, hogy a hagyományos fürdőszoba bútorok, a kád és a mosdókagyló összhangja egy igazi otthon atmoszféráját teremtse meg a fürdőszobában.

Classic Kád - Nagy belső térben és boldogságban fürdeni

Vásárlóink már a Nosal Studio tervezte Classic kád első használata után megbizonyosodhatnak róla, hogy ez a hagyományos, öntött akril fürdőkád mennyire masszív és praktikus alapdarabjává válik fürdőszobájuknak. Keskeny szegélyei, finom peremei és lejtős oldalfala a kád méreteihez (120/ 150/160/170 cm x 70 cm) viszonyítva meglepően nagy belső teret hoznak létre, amelyben nem csak a fürdőzés, de a lapos kádfenék miatt a zuhanyzás is kényelmes és biztonságos napi rutin, kiegészítve a megfelelő kádparavánnal, amely behajthatósága miatt még a fürdőszoba teréből sem vesz el helyet. 

A kád keskeny szegélyei, finom peremei és lejtős oldalfala szokatlanul nagy belső teret eredményez. A lapos kádfenék miatt a zuhanyzás is kényelmes és biztonságos.

A rövidített, 120 cm hosszúságú minikád változat ideális a kis fürdőszobákba vagy falfülkékbe, bemélyedésekbe hiszen az apró mérete mellett megőrzi a klasszikus kádak mélységét. Gondoskodjon a maximális komfortérzetéről egy kényelmes fejtámla beszerzésével is!

A rövidített, 120 cm hosszúságú minikád változat ideális a kis fürdőszobákba vagy falfülkékbe, bemélyedésekbe hiszen az apró mérete mellett megőrzi a klasszikus kádak mélységét.  

Mosdók, klasszikus vonalvezetéssel - Aprótól a nagy méretig

A Classic koncepció praktikus darabjai között nem csak a hagyományos méretű öntött műmárvány mosdók, hanem a nagy családok számára például elengedhetetlen dupla mosdó is szerepel. 

A nagy családosok számára elengedhetetlen dupla mosdó is szerepel Classic kivitelben, amely nagyon praktikus alapdarab a fürdőszobában.  

Amennyiben igazán nagy rakodófelülettel ellátott mosdót keres, a Classic 800 ideális lehet, hiszen a mosdótér kellemes alakja mellett kiadós helyet is kínál pakoláshoz. Azonban a Classic koncepció előnyei nem érnek véget a nagy fürdőszobák felszerelésével, hiszen kézmosójával és szekrénykéjével még a jóval kisebb WC helyiségek is stílusosan berendezhetők.

Fürdőszoba bútorok -  Minimalista hagyományőrzés 

A Classic fürdőszoba bútorokban az egyszerűség és praktikum öltött testet. Impregnáltak, UV és páravédelemmel ellátottak, könnyen tisztíthatók, ráadásul csöndes működést garantálnak. A 100 ezer ciklusra tesztelt bútorok helytakarékos belső vonalvezetését a barátságosan minimalista, ovális, ajtóba vájt fogantyú teszi különlegessé, míg a bőséges tárolóhelyről az okos tagolás gondoskodik. 

A Classic szekrények esetében ezt olyan kompakt külső biztosítja, mely alig vesz el helyet a fürdőszobából. Azért, hogy a tárolás átlátható legyen, a szekrények legnagyobb, dupla mosdó alá helyezhető modellje alacsony fiókkal egészült ki, amelynek belső kialakítása lehetővé teszi az apró dolgok kényelmes elrendezését is.

Azért, hogy a tárolás átlátható legyen, a szekrények legnagyobb, dupla mosdó alá helyezhető modellje alacsony fiókkal egészült ki, amelynek belső kialakítása lehetővé teszi az apró dolgok kényelmes elrendezését is.

A Classic koncepció különlegessége, hogy elérhetők a bútorváznak különféle színváltozatai. Az ajtók minden esetben fényes fehérek, ezekhez azon készítettünk világos, kávészínű (cappucino és latte), nyírfa színű és tiszta, fehér árnyalatú bútorvázat is.

További információkért kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum