BMW és XPS egy kalap alatt

Az országban a legnagyobb és legmodernebb, de a régióban is egyedülálló lesz a Wallis Motor Pest új BMW és MINI márkakereskedése, amely már épül a budapesti Hungária körúton, a házi naperőművel is felszerelt komplexum őszre készül el.

 

Magyarország legnagyobb és legmodernebb BMW és MINI márkakereskedése épül Budapesten, a Hungária körút 95. szám alatt. A Wallis Motor Pest új központjának építése idén januárban kezdődött, az átadását ősszel tervezik. A vásárlók számára szeptember 22-én nyílik meg a komplexum, amely méretéve és kialakításával Közép-Kelet-Európában is egyedülálló lesz. Ezzel követi a BMW által 2014-ben kialakított FutureRetail koncepciót, amely az értékesítőhelyek megújulásáról szól.

Az új komplexum kialakítása során az építtetők figyeltek az épület minél hatékonyabb energetikai kialakítására. A környezettudatosságot szem előtt tartva az épületnek saját naperőműve lesz, és persze nagy hangsúlyt kap az épület megfelelő hőszigetelése is. Az 5000 négyzetméter hasznos alapterületű BMW szalon lapostetőjébe 10 cm vastag RAVATHERM XPS 300 SL hőszigetelés került két rétegben, fordított rétegrendben.A fordított rétegrend elismert lapostető szigetelési megoldás, melynek hőszigetelése extrudált polisztirolhab lemezekkel szintén több évtizedes múltra tekint vissza Európában. 

A RAVATHERM XPS 300 SL hőszigetelő lapok anyagszerkezetüknek köszönhetően több évtizeden keresztül megőrzik kiváló hőszigetelő képességüket, megtartják alakjukat és ellenállnak mindenfajta őket érő nedvességnek. A képeken jól látható, hogy a RAVATHERM XPS 300 SL hőszigetelő táblák és a leterhelő kavicsréteg közé vízterelő fólia, azaz vízzáró de páraáteresztő, nem nedvszívó elválasztó réteg kerül, mely a leterheléssel egyszerre biztosítja a hőszigetelő táblák megfelelő stabilitását szélterhelés és felúszás ellen.

Amennyiben további információra lenne szüksége kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum