Bemutatkozik a LeierPLAN 44 iSO és iSO tégla

A LeierPLAN 44 iSO rendszer a jelenleg elérhető legmagasabb műszaki színvonalat képviseli a falazórendszerek között. Elsősorban családi házak építésére ajánljuk, hiszen tervezése során azon két legfontosabb célt fogalmazták meg, hogy a lehető legkedvezőbb hőszigetelő képességgel rendelkezzen, és a falazási munkafázis egyszerűen, gyorsan elvégezhető legyen.


LeierPlan tégla

LeierPlan táblázat

LeierPlan táblázat


Spórolja meg a szigetelés költségét és idejét!


Büszkék vagyunk arra, hogy grafitos habbal töltött falazórendszer az országban elérhető legkedvezőbb hőszigetelési értékkel rendelkezik (U=0,15 W/m2K), így nincs szükség további szigetelésre, jelenleg is teljesíti a szigorodó előírásokat.

Biztonság és stabilitás


A tégla megvédi a szigetelést a mechanikai és hőhatásokkal szemben.


Hagyomány és a jövő technológiája egyben


A tégla több ezer éve ismert, kiváló és sokrétű tulajdonságait ötvöztük a modern szigetelő anyagok, utánozhatatlan hőszigetelő képességével.


Mitől lesz ez mégis rendszer?


A falazáshoz külön a csiszolt technológiához fejlesztett, akár -5 Celsius fok hőmérsékletig használható LeierFIX univerzális ragasztóhabot ajánljuk, így az összeillesztés pontosabb, a kötés biztosabb lesz. Amennyiben a költséghatékony megoldást kell előtérbe helyeznünk, akkor döntsünk a rendszerhez 100%-an illeszthető LeierPLAN vékony falazóhabarcs mellett.

Válassza a jövő falazási technológiáját!


LeierPLAN 44 iSO és iSO  beépítési útmutató:


A LeierPLAN 44 iSO és iSO szigeteléssel töltött csiszolt kerámia falazórendszerek beépítése, ragasztóhabbal való ragasztása vagy vékony falazóhabarccsal történő építése, ugyanúgy történik, mint a hagyományos csiszolt téglák esetében. A termékek darabolását vizes tárcsás vágóval, gond nélkül elvégezhetjük. 

Beépítési útmutató