Bemutatjuk: Baumit Open hőszigetelő rendszer

Rendszer jellemzők:
 • lélegző és öntisztuló homlokzat
 • védelem a penészesedés ellen
 • kellemes lakóklíma

  Öntisztuló homlokzat. A homlokzat az épület arca, amely egyúttal védi a falszerkezetet. Végső befejező rétegként a színező vakolat vagy festék folyamatosan ki van téve a különböző környezeti hatásoknak. Sok helyen láthatunk éppen ezért elkoszolódott, gyorsan öregedő homlokzatokat. A nanotechnológia legújabb fejlesztéseit a Baumit több évtizedes tapasztalatával ötvözve hozta létre a szabadalmaztatott Nanopor termékeket. A speciális öntisztuló felületüknek köszönhetően a homlokzat tartósan tiszta és szép marad, így háza évekig olyan lesz, mintha tegnap színezték volna. Tartós szépségA Baumit Nanopor szabadalmaztatott termékcsalád a homlokzatok öntisztulását biztosítja. A anotechnológia alkalmazása révén az új Baumit NanoporTop vakolat és NanoporColor festék egészen ülönleges felületet képez, ugyanis a szennyezôdés nagyon nehezen tapad meg a felületén és az idôjárási hatások (az UV-sugárzás, a szél, az esô, a hó valamint a hômérséklet ingadozások) természetes módon, folyamatosan tisztítják a felületet. A Baumit új „öregedésgátló rendszerével” a homlokzatok jóval tovább maradnak szépek és tiszták.
  • hosszú ideig szép homlokzat
  • természetes öntisztuló hatás
  • az új Baumit Life színvilág színeiben

   Termékek 

   openContact
   Baumit openContact
   Páraáteresztő, ásványi kötőanyagú, poralakú ragasztó a Baumit openTherm hőszigetelő lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint a Baumit üvegszövet beágyazásához. Speciálisan a Baumit open Klímahomlokzathoz kifejlesztve.


   openReflect
   A Baumit open reflect homlokzati hőszigetelő lemezek ezüstszürke színű, különlegesen jó hőszigetelő és páraáteresztő képességű polisztirol lemezek (μ érték=10) grafitőrleménnyel, speciálisan a Baumit open Klímahomlokzathoz kifejlesztve. A lemezek frontoldala felületkezelt, funkciója, hogy kivitelezéskor ne melegedjen át a napsugárzás hatására a sötét színű grafitőrleményt tartalmazó lemez.


   openTherm
   A Baumit open homlokzati hőszigetelő lemezek ezüstszürke színű, különlegesen jó hőszigetelő és páraáteresztő képességű polisztirol lemezek (μ érték=10) grafitőrleménnyel, speciálisan téglához kifejlesztve, a Baumit open Klímahomlokzathoz. A lemezek frontoldala felületkezelt, funkciója, hogy kivitelezéskor ne melegedjen át a napsugárzás hatására a sötét színű grafitőrleményt tartalmazó lemez.


   StarTex
   Lúgálló erősítő üvegszövet háló nagy felületekre, speciálisan a rendszerhez bevizsgálva. Rácsosztás: kb. 4x4 mm.


   PremiumPrimer
   Emelt minőségű, kíváló fedőképességű, feldolgozásra kész alapozó, amely ajánlott nedvszívás-kiegyenlítő és tapadás elősegítő rétegként bármely Baumit vékonyvakolat alá. Kifejezetten javasolt a Baumit StyleTop, NanoporTop és openTop vakolatok alapozójaként.   NanoporTop
   Prémium minőségű, természetes módon öntisztuló, jó páraáteresztő és feldolgozásra kész homlokzati vékonyvakolat. Alkalmazásával a homlokzati felületek hosszú ideig tiszták és újszerűek maradnak.