Amikor szűkös a hely

Az AUSTROTHERM RESOLUTION® megoldást jelent azokra az esetekre, amikor különösen kevés hely áll rendelkezésünkre, hogy a korszerű épületenergetikai követelményeknek megfeleljünk. A rendkívül alacsony hővezetési tényező (0,022 W/mK) vékony, de hatékony hőszigetelésre ad lehetőséget.

Az AUSTROTHERM RESOLUTION® rezolgyanta hab olyan (a bakelithez hasonló) hőre keményedő hőszigetelő hab, melyet 60 oC-on habosítanak, zömében zárt celláinak mérete 100-300 μm, hővezetési tényezője a szokásos hőszigetelő anyagoknál 40%-al jobb.

Az EN 13166 szabvány szerint gyártott termékek különösen jól alkalmazhatók ott, ahol a hatékony hőszigetelést vékony épületszerkezetben kell megoldani,így például spalettázás, padló felújítás esetén. Az AUSTROTHERM RESOLUTION® feldolgozása egyszerű, a táblák éles késsel vagy finomfogú fűrésszel vághatók. Hosszan tartó tárolás esetén a termék elszíneződhet, de ez a hőszigetelő képességét vagy bármely más tulajdonságát nem befolyásolja. Az anyagot hosszan tartó, közvetlen napsugárzásnak nem szabad kitenni.

Rendeléshez és vásálsához keresd kollégáinkat a szokásos elérhetőségeken:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum