A jövő zuhanyoszlopai már ma is léteznek!

Ha a zuhanyzás a korábbiakban nem jelentett többet egyszerű tisztálkodásnál, nem a megfelelő eszközöket használtad. Egy szuper zuhanykabinon túl az élményhez szükség van egy jó zuhanyfejre, a “haladóknak” pedig egyből profi zuhanyoszlopot javasolunk. Hogy miért? 

zuhanyoszlopok vagy más néven kettős zuhanyrendszerek olyan kompakt megoldást nyújtanak, amely sokoldalúvá teszi a zuhanyzás élményét. Kialakításuk során a maximális élvezet érdekében egy szaniterben ötvöztük a kellemes és praktikus kézi zuhanyrózsákat és a kényeztető fejmasszázzsal kecsegtető esőztetőket

Ismerd meg a kettős zuhanyrendszerek 3 előnyét!  

Termosztátos csapteleppel kiegészítve

A környezettudatosság a legtöbb mai vásárlónk számára fontos szempont, ahogyan az energia- és pénztakarékosság. Ha te is így vélekedsz, érdemes termosztátos csaptelepet vásárolni, hiszen egy ilyen készülék nagyon sokat segíthet a fentiekben. Gondolta volna, hogy egy hagyományos csapot használva akár 30-60 másodpercet is eltölthet az ideális hőfok megtalálásával, míg ez a termosztátos csapteleppel ez mindössze 6 másodperc? Számold ki, mennyi vizet spórolhatsz meg egy ilyen befektetéssel! Éppen ezért mi zuhanyrendszereinket is ilyen technológiával szereltük fel, hogy mindig garantált legyen a megfelelő víznyomás és vízhőmérséklet; ráadásul még blokkoló gombot is kialakítottunk, hogy kiküszöböljük a leforrázás veszélyét. 

Praktikus és univerzális kialakítás

A zuhanyoszlopok flexibilisek és designjukat tekintve is alkalmasak bármilyen zuhanykabinhoz. Mivel a tervezés során elsődleges volt a hosszú távon is működőképes kialakítás, ezért a kettős zuhanyrendszert műanyag helyett fém csúszkatartóval láttuk el, amely így jobban állja az évek próbáját, mint más alapanyagok. Ezt akár fél kézzel is irányíthatod (meglazíthatod, eltolhatod és rögzítheted), ami leginkább azok számára fontos, akik zuhanyzás közben szeretnének megkapaszkodni.

Könnyű állíthatóság, kompromisszumok nélkül

A zuhanyoszlopok megalkotásakor a praktikus kialakítás mellett a könnyed kezelhetőség is fontos volt. Éppen ezért arra törekedtünk, hogy a falra erősítés után ne csak az említett fém csúszka, hanem az esőztető zuhanyfej magassága is könnyen állítható és bármely irányba elfordítható legyen: hiszen nem a testmagasságnak, hanem a szaniternek kell igazodnia a lehetőségekhez! 

További információkért kérd árajánlatunkat, vagy keressd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum