A 3 legjobb csaptelep 3 fürdőszoba problémára

Gondoljunk csak a csöpögő csapokra… Vagyis ne: inkább képzeljünk el 3 remek csaptelepet, amellyel 3 fürdőszoba probléma könnyedén kezelhető!

Cikkünkben összegyűjtöttünk a RAVAK kínálatból 3 olyan csaptelepet (két mosdó csaptelepet valamint egy zuhany/kád csaptelepet), amely 3 gyakori problémára (kis alapterület, rossz helykihasználás, hőmérséklet és víznyomás ingadozás) nyújt megoldást.

1. Suzan csaptelep - Ha nagyon kevés a hely


Egy csaptelep, amely nem akar többnek mutatkozni, mint ami - ezt képviseli az évek során már számtlanaszor bizonyított Suzan csaptelep. Egyszerű, megbízható, klasszikus vonalvezetésű, letisztultsága pedig bármilyen stílusú fürdőszobába alkalmassá teszi. Hivalkodástól mentes designja könnyedséggel egészíti ki a kád, a zuhanyzó, a mosdó formatervezését. A Suzan modell több típusban elérhető. Kínálatunkban található álló mosdócsaptelep, fali kádcsaptelep és fali zuhanycsaptelep, de konyhai álló mosogatócsaptelep és fali mosdócsaptelep is.

A “kettő-az-egyben” Suzan csaptelepeket azért ajánljuk különösen kis alapterületű fürdőszobákba, mert rendkívül praktikusak. Ahogyan a képen is láthatja, kialakítása lehetővé teszi, hogy egyazon csaptelep töltse a kádat és a mosdókagylót is. Ha nem csak a funkcionalitást, hanem az egyszerűséget is kedveli, bátran válassza ezt a modellt, ugyanis az Easy Clean technológiának köszönhetően a csapszűrőből (perlátorból) egy érintéssel eltávolítható a vízkő, ráadásul minden Suzan csaptelepre 2 év garanciát kínálunk. A hozzá tartozó 35 mm-es kerámia kartusra 5 év jótállást biztosítunk.   

2. A 10° csaptelep - Ha nem fér hozzá rendesen a mosdóhoz vagy spriccel a víz

A 10° csaptelepek nem csak vonzó, modern designjuk miatt meghatározó elemei a fürdőszobának, hanem mert praktikus szögben dőlnek a kéz irányába, még kényelmessebbé téve a kézmosást. A kellemes kialakítású csaptelepek jól illenek bármilyen alakú mosdóhoz. Ez nem is csoda, hiszen a többszörösen nemzetközi díjasKrystof Nosál cseh designer tervezte meg őket a 10° fürdőszoba koncepció többi elemével együtt.

A 10° csaptelepek állítható perlátorral (vízszűrővel) rendelkeznek, amely lehetővé teszi a víz sugarának tetszés szerinti beállítását, így az nem spriccel, nem fröcsög, hanem közvetlenül a lefolyóba irányul. Ezek a csaptelepek nem csak komfortosak, hanem tartósak is: a 35 mm-es kerámia kartus minimális élettartama 30 év, míg a 10° csaptelepekre 5 év jótállást biztosítunk. Különlegességük továbbá, hogy standard vagy megemelt magassággal kaphatók a még kényelmesebb tisztálkodási élményért, hogy mindenki megtalálhassa a számára kedvező verziót: ha magasabb edényt szeretne vízzel megtölteni, akkor magasított csapot ajánlunk, leginkább nagyobb és mélyebb mosdókhoz. Ha nincsenek nagy igényei a csap és a mosdófenék közti terület kihasználásával kapcsolatban, akkor a célnak megfelel egy alacsonyabb csaptelep is.

 

3. Termo fali csaptelep - Ha egyenetlen a víznyomás és leforrázza magát

Gondolta volna, hogy a hagyományos csaptelepek használatával átlagosan 30-60 másodpercet tölt azzal, hogy megtalálja az ideális hőmérsékletet? A termosztátos csaptelepek esetén ez a szám nagyjából 6 másodpercre módosul, így többé sem felesleges időt, sem pénzt nem veszít a zuhanyzással. A zuhanyzóba és kádba való termosztátos csaptelepek így nem csak pénztárca-, hanem környezetbarát megoldásnak is bizonyulnak, hiszen csökkentik a felhasználandó víz mennyiségét.

Az 5 évig garanciás RAVAK termosztátos csaptelepeken nincsen szabályozó kar. Egy speciális vezérlőfej biztosítja az állandó víznyomást és vízhőmérsékletet. A termosztát felső részén található blokkoló gomb gondoskodik róla, hogy se Ön, se gyermeke nem forrázhassa le magát, ha véletlenül a szabályozó karba ütközik: meggátolja a 38°C-nál melegebb víz véletlen megengedését. Nincs több kényelmetlenség, csak üdítő zuhanyzásélmény, amikor csak Ön akarja!

További információkért kérd árajánlatunkat, vagy keressd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum