4 egyszerűen nagyszerű RAVAK mosdó fürdőszoba fanatikusoknak

Nem zenél. Nem színváltós. Nem digitális, nem “okos” - és nem is kell ilyennek lennie! Mutatunk 4 egyszerűségében nagyszerű mosdót, amely a fürdőszoba kedvence lehet, és amelynek formatervezése és funkcionalitása népszerű darabbá teszi. Ismerje meg közelebbről ezeket a kecses és szerethető darabokat, amelyek több méretben szolgálják kis és nagy fürdőszobák tulajdonosait!

Flat mosdók (600-1200 mm) - Lesz helyed pakolni és kezet mosni!

A Flat mosdók 3 méretben (600/900/1200x460 mm) dobják fel azoknak a fürdőszoba rajongóknak a fürdőjét, akik a barátságos designra és a szemnek kellemes ívekre voksolnak, ha lakberendezésről van szó. A mosdók horizontális vonalvezetése nem csak divatos, hanem praktikus szempontokat is szolgál: szélei ugyanis a fürdőszoba falánfutnak, így a belső tér szabad és szellős marad. A Flat mosdók legkisebbje (Flat 600) és dupla, osztott belsős mosdó (Flat Duo 1200) változata vékony peremmel rendelkezik, de íves, mély belsővel bír. Éppen úgy, ahogyan a közepes méretű Flat 900, amelyet azonban széles oldalsó peremrésszel láttunk el. Erre aztán lehet pakolni!

Comfort mosdók (900-1200 mm) - Mindent az Ön kényelemért!

Hiszünk benne, hogy akkor jó egy design, ha az adott tárgyat nem csak megtekinteni jó, hanem használni is. A Comfort mosdók pontosan ezt képviselik. Hétköznapi minimalista formájuk bármilyen stílusú fürdőszobába alkalmassá teszik. A Comfort 900 (900x490 mm) a Flat 900 mosdóhoz hasonlóan széles rakodófelülettel bír és praktikus, mély belsővel rendelkezik. Dübellel rögzíthető falra, de bútorra is helyezhető. A termékcsaládban találhat egyszerre íves és szögletes, vastag peremrésszel kialakított, osztott mély belsővel rendelkező dupla mosdót is. Erre a Comfort Duo 1200 modellre abszolút szimmetria jellemző és rögzítése megegyezik a Comfort 900-nál leírtakkal.

Swing mosdó (600 mm) - Praktikus kis méret és az egyszerűség ígérete

A Swing mosdó letisztult külsejét az egyszerű szépség ihlette, melynek köszönhetően bármilyen stílushoz jól alkalmazkodik, így bátran kombinálható hangsúlyosabb fürdőszoba elemekkel. Sima keretű, íves forma, megfelelő méretű, barátságosan íves mosdótér jellemzi. A vastag peremrészekre gond nélkül elhelyezheti a mosakodáshoz legszükségesebb kiegészítőket, amelyeket a Chrome és a 10° fürdőszoba koncepció darabjai közül javaslunk kiválasztani. Mindegyik esetben ügyeltünk az anyagfelhasználás során a könnyű tisztíthatóságra és tartósságra.

Rainbow mini mosdó (400 mm) - A legkisebbet a legnehezebb kiválasztani!

Minél kisebb alapterülettel gazdálkodhat a fürdőszobában, annál nehezebb a dolga. Ne felejtse azonban, hogy ma már a legapróbb fürdőszobába is akad néhány hatékony megoldás, hiszen a vásárlói igények mindig hatással vannak a legjobb tervezőkre. Ilyen a Rainbow mini kézmosó is, amely 400x220 mm-es méretével, íves, vékony peremével, kis mérete ellenére is mély belsőjével megkönnyíti az Ön dolgát kézmosáskor.

jobbos verzióban elérhető kis mosdó dübellel rögzíthető a falra. Mivel túlfolyó nélküli típus, ezért fix mosdólefolyóval szerelendő és leeresztő nélküli mosdócsapteleppelalkalmazható. Lehet, hogy apró méretű, de praktikus használata bearanyozza a napod: mi így hozzuk el neked a szivárványt a fürdőszobádba! :-)

További információkért kérd árajánlatunkat, vagy keressd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum