3 zuhanykabin kedvenc a RAVAK-tól

1 .) 10° zuhanykabin - Az izgalmas

Zuhanykabin kínálatunk 2018-as újdonsága a 10° zuhanykabin, amelyet a többszörösen díjnyertes Kryštof Nosál tervezett. Az ő fantáziájának köszönhetjük a 10° fürdőszoba koncepció korábbi izgalmas formatervezésű, különleges darabjait. A játékosan esztétikus és innovatív megjelenés az új szaniter megalkotásakor is fontos szempont volt. Ezt bizonyítja az aszimmetrikus zuhanykabin egyedülálló megjelenése is: a levágott sarok különleges designt kölcsönöz a modellnek, míg a téglalap alakú zuhanytálca - praktikus rakodófelülettel - mindeközben helytakarékos megoldást kínál. Az egységes megjelenést támogatja a zuhanykeret összekötő része is, amely harmonizál a zuhanyzó többi komponensével, valamint kiemeli a krómozott részek egyediségét. Ilyen részlet a rejtett rögzítéssel kialakított, minimalista stílusú fogantyú is.

2 .) Zuhanykabin Matrix módra - A praktikus

A 2016-os év egyik legnagyobb dobása volt a Matrix zuhanykabin, amely nem csak extravagáns stílust és minőségi alapanyagokat, hanem praktikus megoldásokat sorakoztat fel. Ilyen az ajtó tolórendszere is. A vezetőlécet helyettesítő fixáló sín könnyedséget kölcsönöz a zuhanykabinnak, míg a problémamentes működést 20 mm átmérőjű görgőkbiztosítják. Ez a mechanizmus meggátolja a csúszóalkatrészek egymásba akadását, és gondoskodik arról, hogy a zuhanyajtó nyitása szinte észrevehetetlenül csöndes legyen. A Matrix zuhanykabin fő jellemzői továbbá a gyakorlati funkciót is betöltő négyzet alakú elemek, valamint a jellegzetes egyenes vonalak. A praktikum mellett a minőség is dobogós szempont volt, hiszen a Matrix zuhanykabinok gyártásánál a RAVAK olyan elsőosztályú anyagokat használ mint a minőségi alumíniumfém kötőelemek valamint krómozott tartóelemek. A 8 és 6 mm vastagságú fix és mozgó rész edzett biztonsági üvegének védelmét a láthatatlan RAVAK AntiCalc® felületkezelés biztosítja, amely meggátolja a vízkőképződést.

3 .) Walk-In zuhanykabin - Az egyedi és testreszabható

Az üvegfalak kombinálásával alakítható, tágas, így páros fürdőzésre is alkalmas Walk-In zuhanykabinok pikáns, átlátszó szaniterek. Könnyed, szinte légies összhatást nyújtanak, mégis rendkívül stabilak az elegáns merevítőrudaknak és illesztési profiloknak köszönhetően. A szinte láthatatlan, modern design mellett legfontosabb tulajdonságuk, hogy az utolsó miliméterig testreszabhatók (akár már az online konfigurátorunk segítségével), így bármilyen egyedi méretben legyárthatók.

Emiatt jó megoldásnak bizonyulnak szokatlan alapterületű vagy belmagasságú fürdőszobában, illetve akkor is, ha szeretné kiemelni a kerámiaburkolat szépségét: a Walk-In ugyanis zuhanytálca helyett zuhanyfolyókával szerelhető be, mely láttatni engedi a burkolatot. A zuhanykabin konstrukciója lehetővé teszi, hogy igény szerint akár hidromasszázs panellel, zuhanyülőkével vagy esőztető zuhanyfejjel egészítse ki a Walk-Int a még gondtalanabb és üdítőbb zuhanyzás érdekében. Sosem volt még ilyen jó a zuhany alatt énekelni!

További információkért kérd árajánlatunkat, vagy keressd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 3776 775
Telefon:  36 72 210 987
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum