3 családtag, 2 fürdőszoba, 1 zuhanykabin - RAVAK megoldás

Mikor Bendová Alica - anyacégünk későbbi vásárlója - új házba költözött, módjában állt saját maga és két kisgyermeke számára két külön fürdőszobát kialakíttatni. A fürdőszobabútorok, szaniterek kiválasztásában, a fürdőszoba berendezésében kérte cseh kollégáink segítségét.

Kis fürdőszoba nagy zuhanykabinnal 

A kisebb fürdőszobába a keretmentes GlassLine kabint javasoltuk nagyobb, 120 x 80 cm méretbenextra lapos zuhanytálcával kiegészítve. A zuhanykabinban így mindhárman kényelmesen elfértek, így a kicsik is azonnal megszerették a fürdés közös rituáléját. A Brilliant zuhanyzóinkat hosszú évek tesztelése tette igazi mesterművé, melyben a legapróbb részleteket kézzel dolgoztuk ki és nem engedtünk az alapanyagok minőségéből. Gondolta volna, hogy tesztek bizonyítják, a zuhanyzó akár 30 évig megállja a helyét a fürdőszobában?

Nem csak a zuhanykabin kialakítása, hanem a designja is különleges: masszív fém elemek lapos, szögletes alakja különbözteti meg a Brilliant modelleket a piacon. Az alkatrészek a zuhanykabin belsején az üvegbe süllyednek, így a tisztítás is lényegesen egyszerűbb művelet.

Nagyobb fürdőszoba sarokkáddal

A nagyobb fürdőszobába a tágas, akár két fő közös fürdőzéséhez is ideális, akril anyagból készült Gentiana sarokkádat ajánlottunk, amelynek víszint feletti ülőkéjét és széles peremeit kifejezetten a gyerekek díjazták. Alica piperéinek tárolásához ebben a fürdőszobában a Classic koncepció fürdőszoba szekrényeit javasoltuk, amelyek jelentős tárolásra alkalmas felülettel rendelkeznek, így minden fontos dolog kényelmesen elfér bennük.

Amennyiben további információra lenne szüksége kérje árajánlatunkat, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Mobil:  36 30 847 8720
Telefon:  36 72 515 184
e-mail: web@teglacentrum.hu
web: info - teglacentrum