Poli-Farbe termékbevezetés

Új Poli-Farbe termék a vakolat száradásgyorsító koncentrátum.

Lasselsberger - Knauf alapvakolatok - speciális vakolatok

Bizonyos esetekben nem elegendő hagyományos anyagokat alkalmazni. A különleges, speciális felhasználási területekre az LB-Knauf Kft. egyedi fejlesztésű termékeket fejlesztett ki. Ezekből ismertetünk néhányát.

NYÁRON NEM VESZÜNK TÉLIKABÁTOT?

AVAGY A HŐSZIGETELÉS SZEREPE A NYÁRI HÓNAPOKBAN

300 FLASHOVER SEM ÉGETTE MEG!

A Repülőtéri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság különleges gyakorló konténerben szimulálja a zárt téri tűzeseteket, és egyben az egyik legveszélyesebb jelenséget, az úgynevezett flashover-t is.

Új termék és új szolgáltatás a TONDACH®-tól

Új Tondach cserép a Téglacentrumban!

Megjelent a MAPEI krónika 54. száma!

30 év alatt 350 millió négyzetméter vízszigetelés: mi az oka a Mapelastic töretlen sikerének?

Ingyenmilliókból felújítás – hogyan?

Szakszerű energetikai korszerűsítéssel, aminek amúgy épp most van a szezonja, akár 60-80 százalékkal is csökkenthetjük a rezsit.

Mostantól extra nagy vastagságok a Ravathermnél

Az új termékek a megszokott kimagasló minőségben készülnek, előtérbe helyezve a hőszigetelő anyag kiváló tulajdonságait.

Kerti lap kínálatunk új termékekkel bővült!

Leier Kaiserstein GAIA, FACELIFT és CLASSIC-LINE FIFTY kerti lapokkal bővült kínálatunk!

Újra lesz kémény, mosógép- és hűtőszekrény-pályázat

Június 6-tól lehet jelentkezni a kazánok, kémények felújítására kiírt alprogramra, amelynek keretösszege 3,5 milliárd forint.

TERRÁN TOP!

Cégünk 2016-ban végzett munkájáért TOP KERESKEDELMI partneri elismerésben részesült a TERRÁN Kft. idei partnertalálkozóján.

Hivatalos HÖRMANN viszonteladó partner

Hivatalos HÖRMANN viszonteladó partner lettünk

Új termék: Rigips Vario H

A Vario H hézagoló és felületképző anyagot, a speciális üvegszálháló borítású Glasroc H építőlemezek hézagolására és felületi glettelésére alkalmazzuk.

Újra lehet pályázni az Otthon Melege Program támogatására

A támogatás mértéke az elszámolható költségek 55 százaléka, de maximum 2,5 millió forint lehet.

Principessa,az egytestű hajók között az első!

A 48. Kékszalag vitorlás versenyen kategóriájának első helyezettje lett a Téglacentrum Kft. által is szponzorált Principessa Libera!

Hello Wood építész tábor - Csopak

A balatonparti település örülhet, látványos, modern, meghökkentő építészeti megoldásokkal gazdagodott!

Nútféderes módszerrel teszik le a legtartósabb kültéri díszburkolatot

A Leier több évi fejlesztés után, hét éve vezette be és azóta is sikeresen alkalmazza az úgynevezett N F, vagyis nútféderes kapcsolódási rendszerű térköveit.

Épületlábazat hőszigetelés XPS-sel

Egy épületet a mai kor igényei szerint úgy kell megtervezni és megépíteni, hogy a fűtött tereket minden irányból, körbe-körbe hőtechnikai szempontból azonos teljesítményű szerkezetek határolják.

Nyár az e4 házban

Nemcsak a téli fűtési költség alacsony a jól megtervezett koncepciónak köszönhetően, hanem a nyári hőségben a ház hűtésére sem kell a családnak jelentős összegeket fordítania.

Bővül a családi házak felújításánál elszámolható költségek köre

A beérkezett lakossági és szakmai észrevételek alapján módosul az Otthon Melege Program családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására meghirdetett 5 milliárd forint keretösszegű alprogramjának Pályázati Útmutatója.

Nagy vastagságú RAVATHERM XPS hőszigetelések

A RAVATHERM Hungary Kft. 14-20 cm vastag hőszigetelésekkel bővítette termékválasztékát. Az újdonságok vastagságukhoz képest kimagaslóan jó, egységesen 0,035 W/mK deklarált lambda értékűek.

Újra lehet pályázni családi ház felújítására

2016. július 1-jétől 5 milliárd forint keretösszeggel induló vissza nem térítendő támogatást biztosít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására.

TERRÁN Bronz

Cégünk 2015-ben végzett munkájáért Bronz fokozatú partneri elismerésben részesült a TERRÁN Kft. idei partnertalálkozóján.

Leier fotópályázat

Ilyen könnyen még sosem nyerhetett egyetlen fotóval!

VELUX fénycsatorna Természetes fény ablak nélküli terekbe

A fénycsatorna belül olyan, mint egy mennyezeti lámpa, diszkréten simul a mennyezetbe.

Kiírták a családi házak felújítására a 2,5 milliós pályázatot!

2,5 milliós támogatás családi házak energetikai felújítására!

Ez ám a védelem!

A ROCKWOOL termékek előnyös tulajdonságait bemutató elképesztő filmet forgatott le a ROCKWOOL. A film egyes jelenetei veszélyesek, senkinek sem ajánljuk, hogy maga próbálkozzon vele!

Mégis kaphatunk ingyenpénzt lakásfelújtásra

Július elejétől várható a családi házak energiafelújítási pályázatainak térségenkénti kiírása. A vissza nem térítendő támogatás aránya összetettségtől függően le- és felfelé is eltér majd az átlagos 50 százaléktól.

Nagy horderejű változások a CSOK-ban!

Szerdán hirdették ki, csütörtökön pedig már hatályba is lépett a Családok Otthonteremtési Kedvezményét (CSOK) szabályozó két új rendelet.

Magas minőségű, téli purhab!

A MapePUR Winter Foam M és a MapePUR Winter Foam G rések, és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgálnak az építőiparban, alacsony (akár -10 Celsius!) hőmérsékleten is!

Elfogadták: 5% az új lakások áfája

December 15.-én a magyar országgyűlés jóváhagyta az újépítésű lakások értékesítésére vonatkozó áfa csökkentést.

Kijöttek a húszmilliós szuperprogram részletei

Cikkünk frissül! 3 gyermek után 20 millió forinttal gazdálkodhatnak a házasok a 2016-os évben. Új támogatás a lakáspiacon.

Álmaim udvara

„Amikor elkészült, olyan izgatott voltam, hogy hajnali háromkor kimentem sétálni...”
Önfeledt kacagás helyszíne lett az Álmok udvara.

Leier Fotópályázat

A Leierrel most 366 napon keresztül nyerhetsz! Nem kell mást tenned, mint lefotózni és elküldeni nekünk Leier termékeinkkel megújított udvarod képét, s a vásárlást igazoló számlád.

Mapei Pont Pécsen

Mapei terméket keres? A régió kiemelt kereskedéseként új szolgáltatással állunk vásárlóink számára. Hivatalos Mapei Pontként több ezer terméket vásárolhat meg készletről akár azonnal, a raktáron nem tartott termékekből pedig rövid rendelési határidővel tud vásárolni a Batthyányi u. 10 szám alatti telephelyünkön.

Felmérés készült a hőszigetelésről

A lakás felújításba belevágók több mint 70 százaléka az energiafelhasználást szeretné csökkenteni, az Austrotherm és a Build Communications most elkészült felmérése szerint.

Máris jelentősebben módosítják a CSOK-ot

Október elejétől átalakul a nemrég megújított szocpolra vonatkozó szabályozás. Módosították, illetve a korábbinál pontosabban határozták meg például a hasznos alapterületbe számító helyiségeket, az összkomforthoz pedig előírták a központi fűtést. A családi otthonteremtési kedvezményhez igényelendő hitel terén is akad változás..

Őszi akciós újság

A minőségi termékek és a tavasz legjobb árai most egy helyre összpontosulnak! A Téglacentrumban! Böngésszen akciós ajánlataink között. Az akció 2015. november 2-ig illetve a készlet erejéig érvényes!